Styling tip: spelen met licht

Styling tip: spelen met licht

 

Verlichting is een van de belangrijkste sfeermakers in huis en elke lamp geeft een ander lichteffect. Laat je daarom goed adviseren over de verschillende mogelijkheden! Gebruik een goede vloerlamp op plaatsen waar je graag een boek leest, en zorg voor sfeervol armatuur boven je eettafel om lekker lang te tafelen. Overigens is de lamp inmiddels veel meer dan een alleen maar een lichtbron in het interieur. Ook als het licht uit is, mag de lamp gezien worden. Kies voor vrolijk gekleurde lampenkappen, modern vormgegeven poten, een industrieel uiterlijk of juist sierlijk en elegant. Een lamp drukt een eigen stempel op je interieur. Een goede tip: stem, voor een rustgevend beeld, de vormgeving van de verschillende armaturen op elkaar af.

Het decoratiemerk COCO maison heeft een groot assortiment aan verlichtingsproducten in zeer veel verschillende stijlen. De bovenstaande foto is hier een mooi voorbeeld van. Koperkleurige lampen horen helemaal in een interieur van nu. Mooi in een kleurrijk interieur, maar ook in een meer ton-sur-ton kleurstelling past de Oona tafellamp prima.

Hieronder zie je nog een aantal leuke voorbeelden. 

Robby stalamp

Het leuke aan de verlichtingsproducten van COCO maison, is dat je productfamilies hebt. Dat betekent dat je in dezelfde serie een vloerlamp, tafellamp en hanglamp verkrijgbaar zijn, zoals deze serie Robby. Hiermee creëer je een mooie harmonie in je woonkamer.

Vitrinekast

Voor extra sfeer kun je ook nog kiezen voor een vitrinekast, buffetkast of highboard met sfeervolle LED verlichting. Op die manier kun je je chique servies mooi uitlichten.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app