Styling Tip: Spelen met kleur

Styling Tip: Spelen met kleur

  • 11 januari 2017
  • binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw
  • Column Interieur Michiel de Zeeuw

Er is niks mis met een neutrale basisinrichting, deze leent zich namelijk prima om te spelen met kleur. We zijn snel geneigd voor veilig te kiezen, maar spring eens uit de band en laat je verrassen door het effect. Zet rondom de eettafel stoelen in verschillende frisse kleuren voor een vrolijke noot! En om het geheel af te maken voorzie je de bank van kussens in dezelfde kleurtonen als de eettafelstoelen. Ook leuk zijn stoelen met contrasterende naden en biezen voor nog meer verrassende kleureffecten.

In het bovenstaande XOOON interieur zie je dat er gebruik is gemaakt van verschillende kleuren Jax stoelen rondom een stoere houten Garda tafel. Er is gekozen voor de warme, natuurlijke kleuren groen, rood en mosterd. Op de achtergrond zie je dat de bank in dezelfde groentint is uitgevoerd. Dit draagt bij aan een natuurlijke botanic stijl.

Avola tafel

In dit Henders & Hazel interieur is gebruik gemaakt van een Avola tafel in een neutrale, vergrijsde kleur. Om het geheel kleur te geven, staan er Erikson stoelen omheen in petrol, wit en antraciet. Deze kleuren komen ook weer terug in de sierkussens van COCO maison. Zet ook eens een leuke fauteuil in de petrol kleur in je woonkamer om een pittig interieur te creëren!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app