Styling Tip: Mix met materialen

Styling Tip: Mix met materialen

  • 25 januari 2017
  • binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw
  • Column Interieur Michiel de Zeeuw

Maak je inrichting wat spannender door diverse materialen te mixen. Leder en stof kunnen prima gemixt worden. Combineer een lederen bank met stoffen fauteuils. Extra spannend wordt het door te kiezen voor een opvallende kleur stof. Ook metaal en hout vormen een fijne combi. Door te kiezen voor houten meubels met metalen accenten, mix je het warme karakter van ’t hout met de stoere looks van het metaal.

Bij XOOON kun je helemaal los gaan met het mixen van materialen! De bovenstaande Flynn bank is verkrijgbaar in een mix van stof en (kunst)leer. Combineer met de collectie Myland, waarbij je optioneel de bovenbladen in beton kunt laten uitvoeren. De combinatie van het warme hout met het industriële beton geeft een bijzonder fraai effect.

Ermondo eetkamer

Keramiek is een eeuwenoud materiaal dat momenteel zijn plek herovert in de eigentijdse interieurs. Bij Henders & Hazel hebben ze dit doorgevoerd in de meubelcollectie Ermont/Ermondo. De tafel in deze eetkamersetting is uitgevoerd met een bovenblad van keramiek. De mix met het warme hout geeft deze collectie een bourgondisch uiterlijk. Combineer met de Milan/Milva stoelen in stof en leder voor een optimale mix van materialen.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app