Stijl uitgelicht puur en krachtig

Stijl uitgelicht puur en krachtig

 

Kies warme, natuurlijke kleuren en materialen voor de aankleding van je interieur. Verzamel bijvoorbeeld ideeën uit woonmagazines en maak een moodboard. Met de daarin voorkomende kleuren en materialen ga jij in je huis aan de slag.

Accessoire coco maison

Puur hout met een doorleefde touch speelt de hoofdrol in de ‘Puur & Krachtig’ stijl. Knoesten en oneffenheden laten zien hoe de boom door de jaren heen is gegroeid en geven het interieur een krachtig uiterlijk. Kies een (eiken)houten meubelserie, zoals Santorini van Henders & Hazel en bekijk welke meubels in jouw woonkamer passen.

Michiel de Zeeuw puur hout tips kast

Je bank, fauteuil en eetkamerstoelen kies je in mooie, neutrale kleuren, zoals clay, bruin en antraciet. Kies hiervoor vintage leder, of een zachte stof.

Altura bank

Doorzichtige en blinkende accessoires zorgen voor een mooi contrast met al dat hout én maken het interieur lichter. Kies daarnaast voor houten en metalen accessoires en kussens in neutrale kleuren.

Als je je ideale samenstelling van meubels en accessoires hebt gevonden, kun je genieten van je Puur & Krachtig interieur!

Keuken met puur en hout 

 

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app