Uitgelichte stijl: Nordic Blush

Uitgelichte stijl: Nordic Blush

 

In de winter zijn de dagen in het noorden van Europa kort. Daarom halen de Scandinaviërs zoveel mogelijk zonlicht de woonkamer binnen. Met de interieurstijl Nordic Blush creëer je een Scandinavisch gevoel van warmte, licht en ruimte. Kiezen is niet nodig, want combineren mag!

Nordic Blush column

In deze stijl kun je naar hartenlust vormen, materialen en kleuren combineren. Durf hierbij te kiezen voor contrast. Een goed voorbeeld is de meubelcollectie CENON van XOOON waarin warm hout wordt gecombineerd met stoere elementen in steen-look. De tafel PERIGU valt op door zijn geometrisch, zwart metalen onderstel en een houten blad met ronde belijningen.

Je stoelen kies je in frisse kleuren en zachte stoffen, zoals de stoel FARREL in maison de pastel kleuren petrol, mint, pink en antraciet. Een luchtige en comfortabele designbank als de VOLARE en de LUGANO passen perfect in deze stijl.

Nordic Blush Volare bank

In een Nordic interieur passen frisse accessoires in zachte pastelkleuren en warme materialen. Combineer dit met koperkleurige elementen en accessoires en je krijgt het vanzelf warm!

Als je je ideale samenstelling van meubels en accessoires hebt gevonden, kun je genieten van je Nordic Blush interieur!

Nordic blush samenstelling

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app