Styling tip fruitig & verfrissend

Styling tip fruitig & verfrissend

  • 08 februari 2017
  • binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw
  • Column Interieur Michiel de Zeeuw

Ruwe materialen en pure belijning waaraan primaire kleuraccenten worden toegevoegd, zijn hét basisrecept voor een 'Fruitig & Verfrissend' interieur. In deze stijl zie je veel felle kleuren terug, die voor een verfrissend effect zorgen en verzachtend werken op het gebruik van de ruwe materialen in de meubels. Het is handig om een moodboard voor jezelf te maken en daaruit te bepalen welke kleuren en materialen jij in je interieur wilt gebruiken.

Michiel de Zeeuw verfrissende tafel

Kies een meubelprogramma gemaakt van ruwe materialen en een pure belijning, zoals de collectie Multiplus van Henders & Hazel. Deze collectie biedt je veel vrijheid om je eigen interieur samen te stellen, want je kunt kiezen uit verschillende kleuren lakfronten. Kies bijvoorbeeld als basis de houten meubelen met fronten in antraciet of wit en kies één of twee elementen in geel. Dan houd je rust in je interieur.

Michiel de Zeeuw kleurrijke kast

De stoelen kies je in vrolijke kleuren, zoals bijvoorbeeld de Levi stoel in petrol, wit en geel. De fauteuil kun je neutraal kiezen of juist in een felle kleur, afhankelijk van je smaak. De bank kies je in een neutrale lichtgrijze kleur, zodat je nog ruimte hebt om met gekleurde accessoires te spelen.

Michiel de Zeeuw Levi stoel

In een vrolijk interieur horen verfrissende accessoires met bijzondere vormen en kleuren. Kies gekke items zoals het konijntje en de funky ananas. De kussens mogen lekker fel van kleur zijn.

Michiel de Zeeuw Ananas

Als je je ideale samenstelling van meubels en accessoires hebt gevonden, kun je genieten van je Fruitig & Verfrissende interieur!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app