Speeddaten met Michiel de Zeeuw

Speeddaten met Michiel de Zeeuw

  • 23 januari 2017
  • beursmanager Nicole Babay
  • Column Michiel de Zeeuw Programma

Ik geef het toe…..ik heb me wel eens ingeschreven voor een woonprogramma op TV. Ik fantaseer namelijk vaak over een zeer getalenteerde hippe stylist die mijn huis helemaal onderhanden neemt. Een totale metamorfose qua indeling met een volledig nieuw, alles bij elkaar passend interieur. En dat helemaal voor niets! Nou ja, voor niets. Je moet wel met je hoofd op TV. Maar goed, dat heb ik er wel voor over. Ik heb een tijdje geleden een hele leuke brief geschreven (vond ik zelf), met een echt woonprobleem (ook niet onbelangrijk). Daarbij heb ik een zeer geschikt huis waar de stylist inclusief alle sponsoren helemaal los in konden gaan. Wat denk je? Tuurlijk niet. Ik kreeg niet eens een afwijzing. Grrrr….

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die hier over fantaseert. Al is het alleen maar een advies over wat je moet doen met een bepaalde ruimte in je huis. Over sferen, inrichting, verlichting of kleurenpallet. Dat kan gelukkig nu op de Huishoudbeurs op het Wooninspiratieplein powered by Michiel de Zeeuw. Daar vind je diverse style kamers: Botanic City, Bohemian Chic en Nordic Pastel. Naast inspiratie kan je ook speeddaten met een van de woonstylisten. Een kwartier lang gaan zij zich buigen over jouw woonprobleem. Om te checken of dit echt in een kwartier kan, moest ik natuurlijk zelf een speeddate ondergaan met onze eigen hippe interieuradviseur Michiel de Zeeuw. Er ging een wereld voor me open. Ik ben echt even anders naar mijn huis gaan kijken en sommige ideeën waar zeer waardevol. Hij verandert een trap in een kast en plaatst ineens een half muurtje midden in mijn kamer om de ruimte te breken. Daarnaast maakte hij een moodboard met perfect op elkaar afgestemde meubels en accessoires. Helemaal top. En wat nou zo leuk is: al deze meubels en accessoires zijn te koop op de Huishoudbeurs. Hopelijk tegen een zeer goede beursaanbieding.

Moodboard Michiel de Zeeuw

Links naar meubels moodboard »

Wil je zelf ook speeddaten met Michiel of andere stylisten? Breng dan foto’s en een plattegrond mee van je huis en kom naar het Wooninspiratieplein op de Huishoudbeurs. Wil je zeker zijn van een date met Michiel? Stuur dan via Facebook je woonprobleem plus de dag dat je naar de Huishoudbeurs komt. Deze week verloten we voor alle 9 dagen van de Huishoudbeurs een speeddate met Michiel de Zeeuw. Heb je geen facebook stuur dan een mail naar info@huishoudbeurs.nl. Wie weet heb jij zomaar een date!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app