Pap met banaan en kaneel

  • 29 maart 2017
  • Huishoudbeurs
  • Health Recept
Wat heb je nodig?
- 3 kopjes melk, met verlaagd vetgehalte
- 1 ½ kopje traditionele havermout
- snufje zout
- 1 ½ eetlepel bruine suiker
- 2 middelgrote bananen, diagonaal gesneden
- 1 theelepel kaneel, gemalen

Hoe maak je het?
1. Breng de melk aan de kook in een grote pan op matig hoog vuur.
2. Voeg de havermout en zout toe en roer goed door. Breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur op middelhoog vuur.
3. Roer het mengsel met een houten lepel, gedurende 5 minuten of tot het pap dikker wordt.
4. Haal van het vuur. Dek af en laat staan voor 5 minuten. De pap zal nu afkoelen en dikker worden. Roer de bruine suiker erdoorheen.
5. Schep in een kom en voeg banaan en kaneel toe.

Deel dit artikel

Kom ook naar Huishoudbeurs

Koop nu tickets met korting! »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app