Online wordt offline tijdens de Huishoudbeurs

  • 18 februari 2016
  • Huishoudbeurs
  • Advertentie Programma
De Huishoudbeurs heeft dit jaar een platform ingericht speciaal voor online influencers. Bezoekers kunnen bij ‘Bring your blog/vlog to life’ hun internetidool ontmoeten. Bekende namen zoals Nanne Meijer, Rens Kroes en Dear Good Morning laten hun gezicht zien. Het platform is offline actief tijdens de openingstijden van de beurs.

De ruim 50 aanwezige influencers hebben samen alleen al een volgersaantal van ruim 4.000.000. Rens Kroes, bekend van Powerfood (287.000 volgers op Instagram) inspireert bezoekers tijdens haar meet & greet graag met tips voor een happy & healthy lifestyle. Kroes neemt haar pen mee en signeert haar nieuwe boek Powerfood. Van Friesland naar New York.   

Van Girlsworld problems tot live uitzending
In samenwerking met de Dutch YouTube Gathering (DYTG) is een programma samengesteld met jonge vloggers die populair zijn bij jongeren. Grote namen zoals de zussen Kolster van Gilsworld problems, Nina Houston en Ronald Vledder van HetGamePortaal vertellen over hun succes. Vlogger Nanne Meijer maakt van het platform gebruik om een speciale uitzending te filmen voor zijn kanaal Brandstof. Het eerste weekend van de Huishoudbeurs verruilt hij zijn huiskamer voor de beursvloer en laat hij zich verrassen door bezoekers die aan tafel schuiven. De uitzending is na afloop terug te kijken op zijn YouTubekanaal, die wekelijks bekeken wordt door meer dan 60.000 mensen.
 
Daarom naar Darum
Met ruim 300.000 volgers op Facebook en Instagram heeft Darum een groot bereik. Wie benieuwd is naar het gezicht achter de herkenbare quotes, moet zeker even langskomen. Dennis van Darum geeft, naast zijn meet & greet, do’s en dont’s voor het succesvol inzetten van Social Media. ‘Bring your blog/vlog to life’ is de place to be voor jonge meiden met de ambitie om een blog te beginnen.

Na workout naar de Huishoudbeurs
Lienke, beter bekend als Dear Good Morning die iedere ochtend een motivatie-selfie deelt met 44.000 volgers op Instagram, komt op vrijdag en zaterdag na het afronden van haar workoutsessie naar de Huishoudbeurs. Daar inspireert ze bezoekers en geeft ze tips om een echte ochtendfreak te worden.
De meiden van Get out of your fatsuite zijn op internet bekend van hun levensstijlswitch, via internet delen ze dagelijks hun succesmomenten met hun volgers. Tijdens de Huishoudbeurs kunnen bezoekers meedoen met hun workout en krijgen ze tips voor een gezonder leven. 

Bij de gezichten achter Fetching Tigers en Legally Brunette kunnen bezoekers terecht voor al hun vragen over fotografie voor Instagram. Andere bloggers geven tips op het gebied van fashion, beauty en travel. Foodbloggers koken live hun nieuwste gerecht en laten bezoekers hun favoriete hapjes proeven.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app