Nog een week en dan gaan de deuren open!

Nog een week en dan gaan de deuren open!

  • 09 februari 2015
  • Column Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs
  • Column

Ik heb er zoveel zin in! Nog een week en dan gaan de deuren open van het gezelligste vriendinnenfeest van Nederland! In het voorjaar van 2014 zaten we met het hele team te brainstormen over de 70ste editie van de Huishoudbeurs. En nu, bijna 11 maanden later, is het dan eindelijk zover.

Als ik de vellen met alle ideeën van toen erbij haal, moet ik zeggen dat best veel van onze creatieve ingevingen uit zijn gekomen. Bijvoorbeeld het campagnebeeld in oude & nieuwe stijl. In onze TV spot zitten beelden van de allereerste en allerlaatste Huishoudbeurs. Ook zie je een zwart/wit foto met twee dames steeds terugkomen in advertenties en op onze website. Eén van deze twee dames heeft ons benaderd, de rechter dame met het hoedje op. Heel leuk om haar verhalen te horen over de Huishoudbeurs van vroeger. Zij was model en heeft vele modeshows voor de Huishoudbeurs gelopen. Uiteraard hebben we haar uitgenodigd voor de aankomende Huishoudbeurs.

Een ander idee was dat er heel veel cadeaus uitgedeeld moesten worden. Nou, daar hebben we een ballonnen dropping voor bedacht. Iedere dag komen er ballonnen naar beneden vallen met cadeaus die je bij de stand van Vente Exclusive kan ophalen.

Ook is er een Huishoudbeursmuseum gekomen. Deze vind ik persoonlijk heel bijzonder. Allerlei oude huishoudelijke apparaten uit de jaren 50, zoals bijvoorbeeld een houten wasmachine, hebben we naar de RAI laten komen om even terug in de tijd te kunnen stappen.

En dan de wens om met alle vrouwen die hier naar toe komen “iets goeds” te doen, is ook uitgekomen. Meer dan dat zelfs. We gaan de uitdaging aan om de allergrootste kledinginzamelingsactie ter wereld te organiseren. En daar hebben we jullie hulp heel hard bij nodig. Dus voor de laatste keer vraag ik jullie: neem alsjeblieft alle oude kleding mee, van jezelf en van je omgeving. Wij zorgen ervoor dat deze kleding een tweede leven krijgt in Oost Europa. Dan maak jij kans op mooie prijzen en ben je onderdeel van het succes als we het Guinness Book of Recods halen!!! Dus volle tassen heen, volle tassen terug!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app