Nieuwe influencers Huishoudbeurs: Jamey en Judith

Nieuwe influencers Huishoudbeurs: Jamey en Judith

  • 28 september 2016
  • Huishoudbeurs
  • Nieuws

Jamey (26 jaar) en Judith (40 jaar) zijn twee ontzettend leuke influencers die ons op de hoogte houden van het laatste nieuws en tips over o.a. beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast zijn zij ook nog eens goede vriendinnen en zijn ze allebei gek op de Huishoudbeurs! Tot en met de Huishoudbeurs 2017 posten zij de laatste nieuwtjes en scoops over de beurs en kan jij ze volgen via hun kanalen.

Over Jamey en Judith
Wij zijn geïntroduceerd door onze mannen die beste vrienden zijn. En zijn hecht geworden door onze passie voor bloggen, beauty, mode en fotografie. Ondanks/dankzij het leeftijdsverschil kunnen wij veel van elkaar leren en gaan we graag lekker uit eten, naar verschillende events of dagjes weg.

Jamey is 26 jaar jong en woont samen met haar vriend en kat in het groene Groesbeek. Ze is Beauty-Unboxing.nl gestart vanuit een passie voor beauty producten. Dit is sinds 2014 uitgegroeid tot een online Beauty, Fashion en Lifestyle platform. Dagelijks kun je genieten van een dosis beauty, fashion en lifestyle artikelen.

Judith is 40 jaar en woont samen met haar twee prachtige dochters en man aan de rand van de Veluwe. Op www.MommyLovesPink.nl neemt ze je sinds 2010 dagelijks mee in haar roze wereld van een healthy lifestyle, 40+ beauty en fashion, 2 kleine meisjes en alles wat haar bezig houdt.

In de komende maanden tot aan de beurs zullen zij via hun kanalen schrijven over de laatste nieuwtjes rondom de Huishoudbeurs. Jamey en Judith gaan nieuwe producten testen die op de Huishoudbeurs te zien en te koop zijn, maar ook over nieuwe merken, artiesten, thema’s en andere weetjes die je niet wil missen!

Volg Jamey via:

HHB-influencers1

Volg Judith via:

HHB-influencers2

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app