Lever je lege batterijen in en WIN!

Lever je lege batterijen in en WIN!

 
Neem je lege batterijen mee naar de Huishoudbeurs, lever ze in op de stand van Stibat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,-!

Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen. Stop ze per 10 stuks in een zakje samen met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Neem deze mee naar de Huishoudbeurs en kom ze bij de stand van Stibat (standnummer 01.258) in hal 1 op het beurssegment Family & Fun inleveren. Hiermee draag je niet alleen bij aan een schoner milieu maar ontvang je ook gegarandeerd een leuk cadeau én Batterij Bewaarbox! 
Daarnaast maak je kans op één van de 45 Pluim cadeaubonnen t.w.v. € 15,-. En degene die de meeste zakjes met lege batterijen heeft ingeleverd wordt beloond met een reischeque t.w.v. € 500,-. Genoeg reden om alvast te beginnen met sparen, toch?
Meer weten? Kijk op www.legebatterijen.nl/actueel/evenementen/huishoudbeurs2020/

Wist je dat..

..alle lege batterijen die jij inlevert op de Huishoudbeurs worden gerecycled? Stibat is de organisatie die zich bezig houdt met de inzameling en recycling ervan. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw ingeleverde lege batterijen een tweede leven krijgen als bijvoorbeeld een kaasschaaf, fiets of pan!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app