Lekker nagenieten van de Huishoudbeurs

Lekker nagenieten van de Huishoudbeurs

  • 08 maart 2015
  • Column Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs
  • Column

Het feest zit er weer op! En wat hebben we genoten. Het begon al met een spetterende opening met Karin Bloemen. Ik dacht al dat het een heel gezellig mens zou zijn en in het echt was ze dat ook. Ze had wel een zus van Gerard Joling kunnen zijn. Gierend ging ze het podium op.

Natuurlijk heb ik me weer van alles aan laten smeren (letterlijk en figuurlijk). Maar af en toe jezelf verwennen, mag best. Ik ben dan ook heel blij met mijn massage apparaat. Na een dag hard werken, kan ik nu lekker op de bank zitten en het apparaat het werk laten doen. Mijn schouders en onderrug worden dan heerlijk gemasseerd, zonder dat ik mijn vriend daar heel lief voor aan hoef te kijken.

Naast alle nieuwste snufjes heb ik ook een nieuwe boy-band ontdekt. Zomaer! Wat zijn zij leuk! Ik vroeg aan ze of ze allemaal 13 jarige fans achter hun aan hebben. Maar het blijkt dat ze juist ook voor de oudere vrouwen, zoals ik, graag optreden. Een beetje zoals Nick & Simon, die zijn ook geliefd bij jong en oud publiek. Ik moest wel even slikken bij het woord oudere vrouwen. Maar ja, als je 40 jaar bent kan je je wel heel jong voelen, maar tieners vinden je dan gewoon oud.

Nou, dan ga ik nu dit oude lijf maar eerst even wat rust gunnen. Negen dagen Huishoudbeurs hakt er dan ook wel in, zeker op hoge hakken. Ik ga lekker nagenieten van het feest en laat langzaam de nieuwe ideeën opborrelen. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben voor de komende Huishoudbeurs. Let me know!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app