Korting op de entree bezoek aan het Tassenmuseum

Korting op de entree bezoek aan het Tassenmuseum

  • 24 februari 2016
  • Huishoudbeurs

Heb jij op de Huishoudbeurs zo’n mooie shopper gekocht? Daar zit een kortingsbon in voor een bezoek aan het Tassenmuseum. Op vertoon van deze bon krijg je € 3,- korting op de entree van het museum. En je kan je vriendinnen meenemen want de korting is geldig voor maximaal 4 personen. De korting krijg je als je een kaartje koopt bij de entree op vertoon van de kortingsbon. De korting is geldig t/m 30 juni 2016.

Korting op de High Tea
Met dezelfde bon krijg je korting op onze heerlijke Drie Gangen High Tea. Deze korting is ook geldig t/m 30 juni 2016 voor vier personen. Je kan hier reserveren en vergeet niet in het opmerkingenveld de code op de kaart te vermelden bij je reservering. Samen met een bezoek aan het museum is dit echt een bijzonder middagje uit. Voor beide acties geldt: neem je bon mee!

Ontwerp shopper
Tassenmuseum Hendrikje nodigde tassenontwerper Elvira Vroomen uit om de Huishoudbeurs-shopper te ontwerpen. Zij baseerde het ontwerp op een behangpartroon met onderwerpen die de moderne vrouw bezighoudt: spiegels, pumps, BH’s en iconische tassen uit de collectie van het Tassenmuseum. Een echte must-have!

Bekijk de actie »Deel dit artikel

Kom ook naar Huishoudbeurs

Koop je tickets »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app