Komt jouw droom uit op de Huishoudbeurs?

Komt jouw droom uit op de Huishoudbeurs?

  • 08 april 2019
  • Beursmanager Nicole
  • Column Family and Fun Happy and Healthy

Het dertigers dillema, het veertigers vraagstuk… hoe je het ook noemt, op een gegeven moment in je leven sta je stil bij al die dingen die je al jaren wilt doen en die je nog altijd niet hebt gedaan. Herkenbaar? Ik zit er midden in en daarom besloot ik mijn dromen en wensen éindelijk maar eens op te schrijven op een bucketlist. Goede timing ook, want het thema van Huishoudbeurs 2020 is Wanderlust.

En hoewel Wanderlust veel meer is dan alleen bucketlist, hoop ik stiekem wel dat ik een aantal van mijn bucketlist-avonturen volgend jaar met jullie op de Huishoudbeurs kan beleven.

Benieuwd wat er o.a. op mijn bucketlist heb staan?

-           Duiken met haaien

Ik voel de adrenaline nu al bijna door mijn lichaam sidderen. Ik in zo'n kooi op enkele centimeters afstand van een enorme haai. Brrrrr. Griezelig maar dus ook héél spannend. 

-           Yoga Retreat op Ibiza

Even geen gedoe, geen drukte, geen huishoudelijke rompslomp en ga zo maar door. Gewoon even de focus op rust en in balans komen.

-           (Halve) marathon over de Chinese muur rennen

Vraag me niet waarom, gewoon gaaf!

-           Vloeiend Spaans spreken

Verder dan 'Si' en 'Ole' kom ik eigenlijk niet. Jammer, want het lijkt me heerlijk (en handig) om in een rap tempo een gesprek in het Spaans te kunnen voeren. Het klinkt zo exotisch, zo zwoel en is bovendien ook nog heel handig. Want met Spaans kom je immers een heel eind op de wereld.

-           Kitesurfen in Brazilië

Ik hoor je denken, kitesurfen dat kan toch ook in Zandvoort? Ja dat klopt. Maar juist het kiten op een tropisch strand in een ver land lijkt mij dus fantastisch. Ik zie mijzelf al gaan. Springend over de golven met op de achtergrond wuivende palmbomen. Extra aantrekkelijk zijn natuurlijk de Braziliaanse surf boys en de caipirinha na het kiten ;)

-           Waddeneiland hoppen

Ik ben dol op de Wadden. Ze zijn zo dichtbij en toch voelt elk eiland altijd als vakantie. De Wadden vind ik vooral zo leuk omdat elke eiland zijn eigen charme heeft. En juist daarom lijkt het mij leuk om te hoppen over de verschillende eilanden.

-           Gitaar spelen

Ik ben helaas niet gezegend met een enorm muzikaal talent. Jammer, want het lijkt mij zo fijn om een muziekinstrument te kunnen spelen. En tuurlijk, ik zou natuurlijk heel makkelijk de lokale muziekschool kunnen bellen en mijn eerste lesje kunnen afspreken. Maar werk, het gezin en alle andere verplichtingen maakt dat gitaar spelen vooralsnog gewoon op mijn bucketlist staat.

En nou ben ik natuurlijk heel benieuwd waar jullie van dromen of wat jullie graag een keertje willen doen. Want hoe leuk zou het zijn als wij sommige dromen uit kunnen laten komen tijdens de Huishoudbeurs. Deel daarom je wensen en dromen met ons en dan beloof ik je dat wij gaan kijken wat haalbaar is.

Tot snel!

Liefs Nicole

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app