Kom in je trouwjurk naar de Huishoudbeurs!

  • 11 januari 2019
  • Door Nicole - Beursmanager Huishoudbeurs
  • Column Nieuws

Ik val maar direct met de deur in huis. Dit jaar daag ik jullie uit om op zaterdag 16 februari in je trouwjurk naar de Huishoudbeurs te komen. Hoe dat zo komt? Dat vertel ik je graag in deze blog...

Goede voornemens

Na de kerstdagen en een nieuwjaarsfeest ben ik weer met volle moed en voornemens 2019 ingestapt. De maand januari is voor mij ieder jaar een Dry January (maand geen alcohol) en sporten is ineens een regelmaat in plaats van een uitzondering. Tot nu toe in 2019 nog geen druppel gedronken en 2 keer in de week gesport. So far so good! Mocht ik in februari al weer afzwakken met mijn goede voornemens dan weet ik zeker dat ik op de Huishoudbeurs er weer aan herinnerd word. Want Wendy van Dijk komt met haar DISQ sportprogramma en ook zien we Carlos Lens weer op de beurs met zijn Billenboek. Zowel DISQ-abonnementen als een aantal Billenboeken zijn te winnen in de Huishoudbeurs app. Dus vergeet deze niet te downloaden en je pushberichten aan te zetten. Dan krijg je vanzelf een seintje als we starten met de eerste krasronde.

Challenge: trek je trouwjurk aan 

Maar goed die trouwjurk dus. Mijn graadmeter of ik lichamelijk op de goede weg ben, is mijn trouwjurk. Ik was op m’n slankst toen ik ging trouwen drie jaar geleden en zodra ik deze jurk weer aankan, weet ik dat ik op de goede weg zit. Telkens als ik hem aandoe, bedenk ik altijd wat zonde dat ik de mooiste en de duurste jurk die ik ooit heb gedragen nooit in het openbaar aan doe. Hoe leuk zou het zijn, mits ik hem weer pas natuurlijk, om hem nogmaals aan te trekken zonder dat ik vreemd aangekeken word? Aangezien ons thema Liefde & Lust is, zou ik het super leuk vinden om zoveel mogelijk dames in trouwjurken naar de beurs te zien komen. Liefde kan op geen betere wijze zichtbaar worden dan een hal vol prachtige dames in prachtige jurken. Op de eerste zaterdag van de Huishoudbeurs 16 februari is er altijd veel pers aanwezig. Dus daarom wil ik graag de challenge met jullie aangaan om met zoveel mogelijk vrouwen in trouwjurk naar de Huishoudbeurs te komen en met z’n allen op de foto te gaan. Durf jij het aan om met jouw vriendinnen in trouwjurk te komen? Bekijk dan hier alle instructies. Als je meedoet, ontvang je 2 gratis Huishoudbeurstickets voor volgend jaar.

Een liefdevol en gezond 2019 voor jullie allemaal!

Ook leuk om te lezen: 

Deze artiesten treden op tijdens Huishoudbeurs 2019

Kom ook naar het plein der Lusten op de Huishoudbeurs!

Deel dit artikel

Kom ook naar Huishoudbeurs

Koop nu tickets met korting! »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app