Ik hou van GOUD!

Ik hou van GOUD!

 

Zijn we niet allemaal gek op goud? Goud is het symbool van de zon; maar ook van onvergankelijkheid, wijsheid en van materiële en geestelijke rijkdom. Goud staat voor winnen, liefde, succes en VIP. Dat willen we toch allemaal? Liefde, succes en een beetje roem. Natuurlijk zijn er altijd een paar aspecten belangrijker, zoals gezondheid, veiligheid etc. Maar wanneer die onderste lagen van de alom bekende Pyramide van Maslow allemaal gedekt zijn, dan komen we in de bovenste lagen waar al snel een gouden randje omheen komt. En hoe leuk is het als we dat volgend jaar als thema van de Huishoudbeurs doorvoeren?

Het thema Goud komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Namelijk de Olympische Winterspelen vallen volgend jaar tegelijkertijd met de Huishoudbeurs. Alle reden om onze Olympische sporters een (gouden) hart onder de riem te steken. Daarnaast vindt er de laatste 5 dagen van de Huishoudbeurs een Trouwevent plaats, nog meer reden voor goud. Je kan natuurlijk heel veel met het thema Goud. In de brainstorm met het Huishoudbeurs team hadden we binnen een half uur heel veel leuke ideeën zoals: Alle bezoekers in het goud; Huishoudbeurs Winterspelen met een gouden medaille voor wie het beste en het snelste kan strijken of het langste kan curlen met theepotten; Proeverij met alleen maar gouden hapjes en drankjes; Huishoudbeurs Goldmembers, etc. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie ideeën.

Vind je het een leuk thema? En welke invulling zou jij hier aan geven? Laat het ons weten: via huishoudbeurs@RAI.nl! Het leukste idee wordt beloond met twee Golden Tickets voor de Huishoudbeurs!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app