De Huishoudbeurs checklist

De Huishoudbeurs checklist

 

Nog een paar weken en het grote vriendinnenfeest barst weer los. Ben je al helemaal voorbereid? Speciaal voor jou heb ik een HHB checklist opgesteld!

1. Ticket, duhhh zonder ticket kom je niet binnen

2. Vervoer. We raden aan om voordelig met de trein of met de bus te komen. Lekker ontspannen en milieubewust.

3. Lege batterijen? Neem ze mee en lever ze in. Je krijgt een leuk cadeautje en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

4. Ben je van plan om je interieur te veranderen en heb je advies nodig? Plan kosteloos een speeddate (25 min) in met Michiel de Zeeuw of een van de andere interieur stylisten. Vergeet niet de plattegrond van je huis mee te nemen.

5. Wanneer je een VIP kaart hebt, plan dan zo snel mogelijk je massage of gezichtsbehandeling in.

6. Heb je oude kookboeken? Neem ze mee en ruil ze in voor andere kookboeken in de ‘free little library’ in het paviljoen Books & Coffee.

7. Maar dan nu het belangrijkste.........download de vernieuwde Huishoudbeurs app voor Android of Apple en maak kans op heel veel prijzen die je gratis kan afhalen op de beurs! Vanaf 3 februari tot aan de beurs krijg je iedere dag op een bepaald tijdstip 3 kraskaarten. Kras deze binnen een uur open en je ziet direct of je iets hebt gewonnen! Je prijs kun je bij diverse exposanten op de Huishoudbeurs ophalen. Downloaden dus, die App!

8. Gouden outfit. Het thema is goud, dus trek een gouden outfit aan. De persoon of personen, die het mooist goud zijn gekleed, krijgen een VIP kaart voor volgend jaar!

9. Maak alvast je favoriete dagprogramma in de Huishoudbeurs app zodat je geen workshop, optreden of shop mist.

10. Gooi alle remmen los en maak er een gezellig dag van!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app