Huishoudbeurs 2021, op naar de lente!

Huishoudbeurs 2021, op naar de lente!

 

Wat kan er in korte tijd veel veranderen. Waar wij iets meer dan een maand geleden nog goede hoop hadden dat de Huishoudbeurs in februari met de juiste maatregelen zou kunnen plaatsvinden, ziet die voorspelling er nu anders uit.

Nieuwe datum

Door de meest recente maatregelen en de onvoorspelbare vooruitzichten voor evenementen hebben we besloten de Huishoudbeurs voor één keer te verplaatsen, naar mei 2021. Huishoudbeurs 2021 vindt plaats van maandag 3 mei tot en met zondag 9 mei 2021.

Eén ding is wel zeker: de Huishoudbeurs blijft het gezelligste evenement van Nederland. Waar je kan ontdekken, proberen en beleven. De leukste workshops & demonstraties plus heel veel mooie merken & aanbiedingen!

Tickets

De verkoop van de tickets zal begin 2021 van start gaan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van ticketverkoop, programma, activiteiten en deelnemende merken. Heb je al een Early Bird-ticket gekocht? Geen zorgen! Voor de start van de ticketverkoop ontvang je van ons een mail om je oude ticket om te zetten in een nieuw ticket.

Huishoudbeurs 2021, alles op een rij

  • Goed nieuws, het leukste dagje uit van Nederland gaat door!
  • Van maandag 3 mei tot en met zondag 9 mei 2021
  • Ticketverkoop start binnenkort, houd de nieuwsbrief en onze Facebook & Instagram in de gaten

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app