Huishoudbeurs 2019: Spetterend programma vol hoogtepunten!

Huishoudbeurs 2019: Spetterend programma vol hoogtepunten!

  • 18 februari 2019
  • Huishoudbeurs
  • Nieuws

Huishoudbeurs 2019 start dit weekend. En ook dit jaar hebben we en spetterend programma vol hoogtepunten.

Wij lichten er vast een paar voor je uit!

Artiesten

Elke dag zijn er optrendens van verschillende artiesten. Voetjes van de vloer en meezingen maar. O.a. Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Collin Hoeve, Charly Luske, Monique Smit, Gita Anna, Storm3, Sharon Doorson en nog veel meer artiesten treden op.

BN'ers

Ook aan BN'ers geen gebrek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een meet & greet en workshop met Rico Verhoven, Carlos Lens of Wendy van Dijk, een boekpresentatie van Daphne Deckers, een voorproefje van de theatershow van Pip Pellens, baktips van Maroeska (van Heel Holland Bakt), financieel advies van Annemarie van Gaal, interieuradvies van Michiel de Zeeuw en leuke haak handigheidjes van Bobbi Eden.

Shoppen

Natuurlijk is je bezoek aan de Huishoudbeurs niet compleet zonder te shoppen. En met een super groot aanbod aan shops en kraampjes gaat dat wel lukken. Van fashion tot beauty en van interieur tot food. Wat je ook zoekt, je kunt blijven shoppen!

Workshops

Altijd al een keer yoga willen uitproberen of meer willen weten over wijn? Dit jaar zijn er meer dan 100 workshops waar je aan kunt deelnemen. Van mindfulness tot aan handlettering, er zit vast iets bij voor jou.

Wijntheater en Foodtruck festival

Nieuw op de Huishoudbeurs dit jaar is het Wijntheater. Het Wijntheater is een mengelmoes van jaren 20 tot jaren 80 met wijntafels, wijnvaten, oma’s lampenkappen & vloerkleden en uiteraard heerlijke wijn. Elk uur wordt er een show gegeven over wijn. Deze shows worden gepresenteerd door vrouwen uit de wijnwereld. Zo kun jij jouw man thuis verrassen…. met jouw kennis. . Het Wijntheater is ook een wijnbar waar je de hele dag heerlijke wijnen kunt bestellen per glas. ;En onze vrouwelijke vinyl dj’s nemen je mee naar vroegere tijden. Zin in een lekker hapje? Dan kun je terecht op het Foodtruck Festival. Bij de verschillende truckjes vind je allerlei lekkers. Yummie!

Books & Coffee

Bij Books & Coffee check je de nieuwste boeken kun je ze laten signeren door bekende auteurs.

Vintage Fashion Sale

Op zaterdag 16 februari organiseert actrice Carolien Karthaus-Spoor, in samenwerking met veel BN’ers, voor de derde keer een grote Fashion Vintage Sale. Bezoekers van de Huishoudbeurs krijgen de mogelijkheid om kleding te kopen van niemand minder dan: Carolien Karthaus-Spoor, Fockeline Ouwekerk, Marly van der Velden en Sarah Chronis (tot en met confectiemaat 42)! Carolien Karthaus verkoopt ook babykleding van haar zoon Otis.

Plein der Lusten

Dit jaar is het thema van de Huishoudbeurs Liefde en Lust. Op het Plein der Lusten vind je dan ook vele romantische en erotische 'hoogtepunten'. Ontdek op 't Plein diverse sexspeeltjes van Christine le Duc, leer erotisch dichten, vraag prangende erotische vragen aan de sexpert en meer!

Mr. Grey

Mr. Grey, wie kent 'm niet? Op de Huishoudbeurs kun je een erotische VR Experience ervaren met Mr. Grey in de hoofdrol.

Modeshow

Op de catwalk worden dagelijks gave mode-items en trends geshowd tijdens de modeshow. O. a. met kleding van Addy van den Krommenacker. 

Ibiza

Waan je op Ibiza op ons Ibiza paviljoen. Op de Ibiza markt vind je allerlei leuke hebbedingetjes in bohemian style. Van kleding tot accessoires.

Nog meer over de Huishoudbeurs

- Bekijk het programma

- Bekijk alle deelnemers

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app