Hemelse koffie voor de maandagmorgen

Hemelse koffie voor de maandagmorgen

  • 17 juni 2019
  • Huishoudbeurs
  • Recept

Het is weer maandag! En na een heerlijk weekend was het best even lastig opstarten vanochtend. Daarom vinden wij dat je jezelf zo halverwege de ochtend best even mag verwennen met deze overheerlijke chocopasta-slagroom-koffie. Tuurlijk, hij is een beetje (heel erg) zoet en oké, hij telt flink wat calorieën, maar voor een keer keertje mag dat best!

En als je hem echt niet geschikt vindt voor de maandagmorgen is ‘ie vast perfect voor een ander bijzondere koffiemomentjes! Enjoy! 

Wat heb je nodig?

1 grote kop verse koffie

1.5 eetlepel chocoladepasta

1 eetlepel cacaopoeder

Suiker naar wens

Slagroom

Hoe maak je het?

In slechts enkele minuten staat deze overheerlijke chocopasta-slagroom-koffie klaar. Hoe? Zet een flinke kop koffie (ongeveer 100 ml) en meng daar 1.5 eetlepel chocopasta, de cacaopoeder en suiker naar wens doorheen. Afhankelijk van hoe zoet je de koffie lekker vindt, kun je zelf de hoeveelheid suiker bepalen. Top de koffie af met een flinke toef slagroom en wat extra cacaopoeder. Voor een extra lekkere bite kun je nog wat geroosterde hazelnootjes, wat chocovlokken, caramelsiroop of een paar bastognekoekkruimels over de slagroom strooien. Geniet van deze hemelse maandagochtend koffie!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app