Maak je gratis foto op het tuinpaviljoen

Maak je gratis foto op het tuinpaviljoen

  • 01 januari 0001
  • Addenda
  • Advertentie

Ga jij voor groen of bloem?

Op de Huishoudbeurs laten we je zien dat je niet hoeft te kiezen. Campanula’s van Addenda zijn namelijk super goed te combineren met de siergrassen van Amigra. En hoe fijn, ze komen ook nog eens elk jaar terug, omdat het vaste planten zijn. Zo hoef je volgend jaar niet weer te planten.

Naast de prachtige combinaties, kan je bij ons ook weer terecht voor een gratis foto in ons tuinpaviljoen. Naast dat dit zorgt voor een leuke herinnering, maak je hiermee ook nog eens kans op een compleet verzorgd arrangement van Addenda Campanula en Festuca Intense Blue. Hopelijk zien we je terug in ons leuke tuinpaviljoen. Je kan ons tuinpaviljoen vinden in hal 1, stand 144.

Campanula

De Campanula van Addenda is een meerjarige plant en vormt door zijn mooie kleur het middelpunt van je tuin. Fijne aan deze plant is dat hij zowel binnen als buiten kan. Welke stijl je ook hebt in je tuin, de Campanula past altijd. Zo past de plant perfect in een hangmand, maar ook in bloembakken of in een kaal stukje grond.

Festuca Intense Blue

Blauw schapengras. Klinkt gek, maar zeker als je een moderne tuin hebt met siergrassen mag dit gras niet ontbreken. Met haar prachtige blauwe kleur is het een goede plant om accenten aan te brengen in je tuin!

We hopen je te zien in ons tuinpaviljoen tijdens de Huishoudbeurs van 17 t/m 25 februari!

Breng je stem uit! »

bron: www.addenda.info/nl/nieuws/algemeen/maak-je-foto-op-het-tuinpaviljoen-/

 

 Deel dit artikel

Kom ook naar Huishoudbeurs

Koop je tickets »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app