En het thema van de Huishoudbeurs is...

En het thema van de Huishoudbeurs is...

  • 13 september 2018
  • Nicole van de Huishoudbeurs
  • Nieuws

Huishoudbeurs 2019 komt steeds dichterbij. En hoe dichterbij we komen, hoe meer we je kunnen vertellen over wat je kunt verwachten tijdens de komende editie! Deze keer onthult Beursmanager Nicole het thema van Huishoudbeurs 2019!

Niet te stoppen

Afgelopen zomer heb ik een heerlijke vakantie in Portugal gehad. Lekker weer, prachtige stranden en leuke stadjes. Mijn kids hebben eindelijk de leeftijd (6 en 9 jaar) dat ze met zwemdiploma’s op zak zelfstandig de camping mogen afstruinen om vervolgens met vriendjes de hele dag te voetballen en te zwemmen. En in plaats van dat ik constant achter mijn kinderen aan loop, was dit sinds 9 jaar, de eerste vakantie dat ik 2 hele dikke boeken heb verslonden. De eerste twee delen van De Zeven Zussen van Lucinda Riley. Op advies van een collega ben ik begonnen en kon niet meer stoppen.

Vroeger

Zonder verder in te gaan op de inhoud van het boek, geven beide boeken een goed beeld van hoe vroeger werd omgegaan met liefde (en lust). Dat je nog werd uitgehuwelijkt door je ouders en in je huwelijk het bezit was van de man. Moeders waarschuwden hun dochters voor de huwelijksnacht en vertelde dat het daarna wel mee zou vallen. Erotische gedachtes hadden vrouwen toen zeker wel, maar deze werden niet uitgesproken. Gelukkig zijn de tijden veranderd en kunnen we nu wel voor onze erotische gedachtes uitkomen of zeggen dat we niet willen wanneer we geen zin hebben.

En het thema is...

Het thema van Huishoudbeurs van 2019 is Liefde & Lust. We zijn met ons team aan het brainstormen geslagen en we kunnen niet meer stoppen. Naast de liefde voor eten & drinken, jezelf, fashion & beauty , huisdieren, je huis, muziek en reizen, zoeken we natuurlijk ook de pikante randjes en de taboes op. Heb je leuke ideeën voor het thema, mail ons en wie weet gaan we met je idee aan de slag. Ik kan je één ding verklappen, de kleur van de aankomende Huishoudbeurs is, hoe kan het ook anders, rood. De kleur van de liefde!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app