Dit moeten we echt vaker doen...

Dit moeten we echt vaker doen...

  • 21 november 2016
  • Column Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs
  • Column

Afgelopen weekend was ik met mijn moeder en schoonzus een dagje naar de sauna. Het jaarlijkse uitje dat we elkaar cadeau doen met onze verjaardagen. Genieten van de warmte in de hete cabines en vochtige stoombaden. En, omdat we vinden dat we het verdiend hebben, nemen we er ook een heerlijke ontspanningsmassage bij. Ik kan me hier altijd erg op verheugen. Helemaal niemand die aan mijn hoofd zeurt. “Mama, ik heb honger!” (zoon 7 jaar) of “Nicole, ik heb echt meer onderbouwing nodig voor deze business case” (baas) of “Schat, de derde helft is soooo gesjellig. Je vind het toch niet erg dat je alleen met de kinderen eet? (manlief) of “Mama, ik ben klaa-haaaaaar!!!” (zoon 4 jaar).

Telefoon uit en een hele dag pure me-time……Met uiteraard heel gezellig gezelschap. Lekker kletsen over van alles en nog wat. De normaal zo gehaaste wereld, leek even voor een dagje stil te staan. We hadden echt tijd voor elkaar en elkaars verhaal. Zelfs de mensen om ons heen begonnen zich in het gesprek te mengen. Naast de ontspanning en goede gesprekken, hebben ook heel veel gelachen en genoten van een paar wijntjes met een overheerlijke kaasplank. Dit moeten we echt vaker doen, hebben we vaak naar elkaar geroepen. Maar als je het niet plant, komt het er niet zo snel van.

Die avond appte een vriendin van me of ik 4 juli mee wilde naar Robbie Williams in het Goffertpark in Nijmegen. Tuurlijk, meteen vastleggen. Dan staat het tenminste. Zo is het ook met de Huishoudbeurs. Leg Het gezelligste dagje uit nu vast met je vriendin, moeder, (schoon)zus, dochter of wie dan ook. En ga proeven, proberen en puur genieten van het lekkere eten, live-shows, wooninspiratie, vele workshops en het ultieme shop-walhalla. Want je hebt het echt verdiend! De 2=1 kaartverkoop actie is van start gegaan. Profiteer van deze mega korting!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app