De perfecte planning

De perfecte planning

 

Het feest is al paar dagen in volle gang en ik heb zelf nog steeds niet alles kunnen zien. Wat is er dit jaar veel te doen zeg. Als je echt niets wilt missen, zal je goed moeten plannen. Om je daarbij te helpen heb ik alvast een dagindeling voor je gemaakt.

Om 10.00 uur gaan de eerste deuren al open. Begin dan met een ultra-gezond drankje die je kan proeven op Happy & Healthy. Daar kan je meteen gezondheids- en afslanktips vragen aan Jet van Nieuwkerk (inderdaad de dochter van) of Faja Lourens (met haar Killer Body). Doe vervolgens meteen een hoelahoep workout om je lichaam een beetje soepel te maken. Schaf dé Huishoudbeurs shopper aan er die dit jaar heel kleurrijk uitziet en boordevol vol producten zit. Na deze gezonde start loop je door naar Festival Fantastique, neem een cappuccino met vers stuk appeltaart en laat meteen een tattoo zetten door de enige echte Ben of Dean Saunders.

Om 11.00 uur gaan alle deuren open naar de rest van de hallen. In Fashion & Beauty laat je je haar in de krul zetten en je mooi opmaken bij de vele make-up studio’s. Stralend kom je dan aan op het Wooninspiratieplein, waar je kan speeddaten met Michiel de Zeeuw (of andere woonstylisten). Vervolgens breng je een bezoekje aan het tuinpaviljoen, dierenpaviljoen en probeer je recht op een plank te blijven staan bij het SUPPEN (je weet wel, met een surfplak en een paddle). Tussen alle activiteiten door heb je je natuurlijk helemaal gek geshopt en stop je al je tassen in een kluisje of tassenbewaarplaats.

Fris en fruitig kan je weer door om al het lekkers te proeven in de Food & Drinks hal. Dan wordt het tijd voor wat gekkigheid. En dan heb ik het natuurlijk over de stoute show van The Boys Next Door, waar gespiede mannen volledig uit de kleren gaan. De show kost slechts €6, en geloof mij, ik heb menig vriendinnengroepen gierend van de lach en met rooie koontjes de prachtige spiegeltent uit zien gaan. Daar moet je uiteraard even van bijkomen met een wijntje en borrelhapje op een terras en tegelijkertijd een optreden meepikken van Roy Donders, Patty Brard of Thomas Berge.

’s Avonds ga je heerlijk eten uit de wereldse keukens op het Pasar Colors Festival en geniet je van de oosterse sferen. Oh ja, vergeet aan het einde je aankopen niet weer ophalen zodat je die thuis lekker als een verrassingspakket weer kan gaan uitpakken.

Veel plezier ladies!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app