De Huishoudbeurs in een nieuw jasje: Beursmanager Nicole vertelt meer

De Huishoudbeurs in een nieuw jasje: Beursmanager Nicole vertelt meer

 

Tadaaaaaaaa…………daar is 'ie dan, het nieuwe design van de Huishoudbeurs! Heb je ons gave teaserfilmpje hierover al voorbij zien komen? Na een aantal maanden met veel creatieve designers hieraan gewerkt te hebben, is dit het resultaat waar we allemaal ongelooflijk trots op zijn.

Nieuw design

De iconen (huisje en hartje) spreken voor zich. Althans dat denken we dan. Huis en houd(en van) zit natuurlijk in de naam Huishoudbeurs. Het huisje en het hartje zal je overal terug zien komen. Zowel in de communicatie voorafgaand aan de beurs, als op de beursvloer zelf. Daarnaast zijn alle segmenten gerestyled. We hebben voor hele duidelijke kleuren gekozen per segment en mooie fotografie. Het beeld past helemaal bij deze tijd, is heerlijk fris en bezorgt een glimlach op je gezicht. Precies hoe de Huishoudbeurs is. Het logo gebruiken we in verschillende kleuren, maar ook mooie foto’s worden in de iconen afgebeeld. Op deze manier zijn we heel flexibel in wat we willen uitstralen. Wanneer we bijvoorbeeld Fashion & Beauty meer willen benadrukken, dan spelen we met de kleuren roze en rood en als we het over het segment Happy & Healthy gaat, zullen we meer groen gebruiken. Deze diversiteit is typerend voor de Huishoudbeurs.

Kom ook!

Jullie weten natuurlijk zelf als geen ander dat er zoveel te doen is. Je kan het zo gek niet bedenken en het is wel te vinden of te doen op de Huishoudbeurs. Dit jaar zijn we ook weer helemaal los gegaan met de mooiste plannen en wildste ideeën. Wie van heerlijk eten en drinken houdt, zal zich kunnen vermaken op het foodtruck festival en in het wijntheater. Voor wie gecharmeerd is van een hippie stijl, hebben we een Ibiza market met heerlijke snuisterijen. En omdat het thema Liefde & Lust is, staat er voor degene die durft een VR (virtual reality) erotische beleving voor je klaar. Benieuwd wat dat is? Dan moet je zeker komen kijken op de volgende Huishoudbeurs van 16 t/m 24 februari 2019! Het wordt er een om niet snel meer te vergeten...

 

Onze nieuwe design nog niet gezien? Check snel het filmpje!

Huishoudbeurs in een nieuw jasje

Meer nieuws over de Huishoudbeurs:

* En het thema van de Huishoudbeurs is...

* Koop je 2 tickets voor de prijs van 1!

 

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app