De hallen-shuffle

De hallen-shuffle

 

Herken je het gevoel dat ineens alles rigoureus wilt veranderen? Dat je het ineens helemaal zat bent? Dat kan op vele fronten zoals je interieur, je opleiding of je baan, je vriendenkring, je relatie, je sportschool of Nederland en dan met name het weer. Ineens ben je er helemaal klaar mee. Weg met het oude en kom maar op met die frisse wind.

Mee veranderen

Ik ben nu al een aantal jaar beursmanager van de Huishoudbeurs en elk jaar is het weer compleet anders dan het vorige jaar. De Huishoudbeurs verandert mee met de tijd en de interesses van jullie. In de afgelopen jaren is er best veel gebeurd. Het segment Happy & Healthy is ontstaan, VIP arrangementen zijn toegevoegd, diverse thema’s zijn de revue gepasseerd, Café Bepp is dé ontmoetingsplek tussen mensen en merken geworden. Pasar Colours Festival in een vast onderdeel van de Huishoudbeurs en geeft wat extra jeu aan het oer-Hollandse event. Er worden tattoos en piercings op de beurs gezet en er zijn in de loop der jaren steeds meer workshops bij gekomen. Je kan je laten adviseren door interieur-, haar-, kleding en make-up stylisten of kijken naar een honden show. We zien grote en kleine merken komen en gaan.

Een nieuwe route

Er is alleen 1 ding wat ik in alle jaren nog niet heb meegemaakt en dat is een algehele hallen shuffle. En dat is nou precies wat we volgend jaar gaan doen. Niets staat meer op de vaste vertrouwde plek, de frisse wind blaast alles even helemaal fris en fruitig. Mocht je altijd je vaste Huishoudbeurs routine hebben? Dan is de Huishoudbeurs app een must om van te voren je nieuwe route te plannen. Of je kunt je ook gewoon laten verassen, wat eigenlijk de meesten van jullie doen. Als het maar gezellig is en dat blijven we. Het meest gezellige dag uit!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app