Amber Albarda komt naar de Huishoudbeurs!

Amber Albarda komt naar de Huishoudbeurs!

  • 11 januari 2017
  • Huishoudbeurs
  • Health Programma Nieuws

Amber Albarda is auteur van 7 (kook)boeken, voedingscoach, moeder van 3 kleintjes en oprichter van het Better Health Event in de RAI Amsterdam. Van zaterdag 18 februari t/m woensdag 22 februari kan je haar vinden in Happy & Healthy. Hier geeft ze dagelijks een lezing en consults over gezondheid.

Op amberalbarda.nl houdt ze fans en volgers op de hoogte van alles wat met de gezonde levensstijl en natuurlijke manier van eten te maken heeft die er bij haar voor hebben gezorgd dat ze verschillende gezondheidskwalen al vrij snel achter zich kon laten. Amber: “Het is ongelofelijk wat een paar aanpassingen al voor verschil kunnen maken. Maar die moet je dan wel weten. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar goed voor jezelf leren zorgen staat niet op het curriculum. Dat is toch zonde? Met een beetje kennis kun je zoveel ellende voorkomen.”

De verkoopcijfers van Amber’s boeken bewijzen dat meer mensen vinden dat het afgelopen moet zijn met vage kwalen en een ondermaatse kwaliteit van leven. In haar persoonlijke verhaal gaat ze in op het concept Better Health; een fittere, vitalere en gezondere versie van jezelf. Bekende materie, voor de schrijfster die via talloze artikelen, blogs, boeken, ideeën, lezingen, workshops en masterclasses dagelijks duizenden mensen inspireert tot gezondere keuzes. Amber: “En dat is vooral grappig voor de mensen die me al heel lang kennen, want juist ík was een enorme suikerjunkie. Altijd met eten bezig, en heus niet met het juiste eten. Dus als ik het kan, kan jij het zeker! Tot op de beurs!”

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app