5x tips om je zelfverzekerder te voelen

5x tips om je zelfverzekerder te voelen

  • 03 januari 2019
  • Huishoudbeurs
  • Happy and Healthy

Met al die mooie foto’s op social media ligt onzekerheid op de loer. Hierdoor ben je misschien wel geneigd toch maar sportlessen te volgen of je over te geven aan ‘saaie’ salades op je menu. Maar goed nieuws! Je kunt namelijk ook meer zelfvertrouwen kweken zonder dat je uren hoeft te zwoegen in de fitness of een hele dag moet letten op je voeding.

Met deze 5 eenvoudige tips leer je om meer van jezelf te houden.

1. Focus op het positieve

Iedereen heeft wel bepaalde delen van haar lichaam waar je niet tevreden mee bent. Maar in plaats van daar naar te kijken, kun je je ook focussen op de dingen die je wel mooi vindt aan jezelf. 

2. Vergelijk jezelf niet met anderen

Iedereen is anders, dus probeer dan ook niet op je knappe vriendin of collega te lijken.  Onthoud dat ondanks het zelfvertrouwen dat die vrouwen lijken te hebben, ze ook af en toe worstelen met gevoelens van onzekerheid, net zoals jij.

3. Dagje geen social media

Naast dat we te veel tijd doorbrengen op onze telefoon, zijn we ook goed om ons te vergelijken met bekende modellen of actrices, probeer daarom een dagje niet op social media door te brengen. Of nog beter: ontvolg de mensen die je zelfvertrouwen naar beneden halen.

5. Doe net alsof

Als je zelfvertrouwen niet vanzelf komt, doe dan alsof. Geef jezelf veel complimentjes, na een paar dagen zal je merken dat je begint te zien wat iedereen ziet, je ziet er namelijk prachtig uit!

Ook leuk om te lezen:

4 x trucjes voor in de ochtend om je dag positief te beginnen!

Deze artiesten treden op tijdens Huishoudbeurs 2019

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app