Life & Living

Met deze 5 tips wordt jouw leven nét even wat gemakkelijker én voordeliger!

vrijdag, 24 januari 2020

We kennen allemaal dat moment; je staat in de winkel aan de kassa, weer je hele portemonnee te doorzoeken naar je pasjes of kortingsbonnen. In het ergste geval ben je ze vergeten en krijg je niet de korting of de punten waar je recht op hebt. Irritant! Of ken je dat moment voor deur van een evenement of festival, waar je door je hele mailbox scrolt, op zoek naar het juiste e-ticket en de bezoekers achter je steeds geïrriteerder raken omdat het te lang duurt? Met de OK-app zijn deze ergernissen verleden tijd!

Wij hebben de app gedownload en 5 voordelen voor je op een rijtje gezet.

5 manieren om nóg gemakkelijker en voordeliger te shoppen:

1. Sla je kortingsbonnen op

Heb jij een kortingsbon gezien of gekregen die je later wil besteden in de winkel? Goed gescoord! Maar hoe zorg je er nu voor dat je ‘m niet vergeet of kwijtraakt? Sla ‘m meteen op in je OK-app door de barcode met de app te scannen. Zo heb je je korting altijd bij de hand voor je volgende winkelbezoek.

2. Vergeet nooit meer een pasje

Bij veel winkels kun je mooie cadeaus of unieke kortingen verdienen door punten te sparen. Zorg ervoor dat je je klantenpassen nooit meer vergeet door ze allemaal op te slaan in je OK-app, da’s puur gemak en korting op zak

3. Wees goed voorbereid

Loop nooit meer voordeel mis door je goed voor te bereiden. Vóór het shoppen kun je met de OK-app door folders van jouw favoriete winkels bladeren om te zien waar je lievelingsproducten het meest voordelig zijn. De app houdt je ook nog eens op de hoogte wanneer er nieuwe folders voor je klaar staan. Handig!

4. Laat je inspireren

De OK-app verzamelt elke dag de beste deals van jouw favoriete winkels. Ga je liever een dagje uit? Je vindt ook de leukste uitjes met veel voordeel gewoon in de OK-app. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar inspiratie, OK doet dat gewoon voor je!

Tot slot, nog een tip van ons over hoe je je dag op de Huishoudbeurs makkelijker en misschien nog wel leuker en specialer kunt maken:

5. Vind je tickets snel terug!

Geen gedoe meer met printen of zoeken in je mail. Voor de Huishoudbeurs kun je ook je ticket opslaan in de OK-app. Superhandig én je maakt kans op een Huishoudbeurs VIP-pakket met heel veel extra’s! Scan de barcode van je Huishoudbeurs ticket met de OK-app, voeg via het ticket jouw lot toe en wie weet ben jij een van de 50 gelukkige winnaars!

Wat is OK? Puur gemak en voordeel op zak!

OK is dé app voor het opslaan, ordenen en gebruiken van al je klantenpassen, tickets en kortingsbonnen. Je ervaart gemak met de OK-app en mist nooit meer voordeel. Zo heb jij altijd alles mee. Naast je pasjes sla je dus ook heel makkelijk je tickets voor de Huishoudbeurs op in de OK-app. Geen gedoe meer met printen of zoeken in je mail. Download ‘m nu via de App Store of Google Play Store.