Meer Huishoudbeurs

This is Holland

Ervaar een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Voel je voor even een vogel en bewonder vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Écht een adembenemende belevenis!

 

Krijg nu 30% korting

Yoga

Yoga

Ontdek hoe fijn yoga is voor body & mind met 3 yogalessen en bijbehorende ontspanningsapp met bijna 70% korting!

 

Profiteer van 70% korting


Boldking

Met deze kortingsbon koop je het complete Boldking scheerpakket t.w.v. €40 voor slechts €26! Gevuld met flexibele scheermesjes die geen haartje missen en een unieke huidverzorging set die je huid sterker maakt.

 

Profiteer van 35% kortingKlikkie

Neem je veel foto's maar doe je daarna niets meer mee? Dan is klikkie wat voor jou! Met het fotoabonemment van klikkie ontvang je maandelijks jouw 10 mooiste foto’s afgedrukt op het formaat van jouw keuze. Ontvang €5,- korting  met deze voucher voor je eerste maand klikkie!

 

Pak deze korting
Stox

Ervaar zelf de voordelen van de compressiesokken van STOX Energy Socks tijdens het sporten, wandelen, reizen of voor dagelijks gebruik. Ze zorgen voor een verbeterde doorbloeding en sneller herstel doordat er meer afvalstoffen worden afgevoerd en jij je fitter en vitaler voelt. Download nu deze gratis voucher en krijg 25% korting op het gehele assortiment!

 

Ik wil 25% korting!


Boombrush deal

Boombrush

Droom je van stralende tanden? Bestel de Boombrush sonische tandenborstel nu met €20,- korting!

 

 

 

Profiteer van €20,- korting

Nextory

Nextory

Krijg jij geen genoeg van een goed (luister)boek? Profiteer dan nu van onbeperkt luisterboeken en e-books, 60 dagen gratis bij Nextory!

 

 

Ik wil deze deal!

Travelin

Travelin

Ga buiten op stap met de schoenen van Travelin’, nu 50% korting op de gehele collectie!

 

50% korting

 High Tea

Onze ‘Royal Afternoon Tea’ heet niet voor niets Royal en is nu nog lekkerder! Kom genieten van onze veelzijdige smaken losse thee van Blanche Dael uit Maastricht, oftewel de beste theepakkerij van ons land. Nu met 30% korting!

Profiteer van 30% korting
Royal - workshop Bossche Bollen

Workshop Bosche bollen maken

Benieuwd hoe je de heerlijke Bossche Bollen zelf kunt maken? Leer alle geheimen tijdens de Workshop Bossche Bollen met 30% korting!

 

Profiteer van 30% korting

Kookworkshop Italiaans 2 pers.

Leer authentieke recepten uit de Italiaanse keuken te bereiden, nu met meer dan 30% korting!

 

Profiteer van 30% kortingZiggo

Als fan van De Huishoudbeurs profiteer je van extra korting op alle pakketten van Ziggo! Sluit als nieuwe klant een abonnement af en krijg 9 maanden lang tot wel 50% korting. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten en ontvang je tot € 100,00 cashback. Je totale voordeel kan oplopen tot wel € 395,00, afhankelijk van je pakketkeuze.

Pak je deal
Lebara

Uniek aanbod bij Lebara voor fans van De Huishoudbeurs: je krijgt namelijk de eerste 6 maanden 50% korting op je maandbundel en betaalt géén aansluitkosten (t.w.v. €15,-).

Profiteer van de Lebara deal
Lot of Happiness

Deel jouw geluk met Lot of Happiness! Steun kindgerelateerde goede doelen en maak zelf met 2 GRATIS loten kans op de hoofdprijs van € 1 miljoen met na 4 trekkingen een cashback van € 12,50.2 gratis loten