Wat eten we vandaag?

Tijdens jouw dagje uit op de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs heb je misschien ook trek in een lekker hapje en drankje. Weten wat je waar kunt eten? Met dit overzicht weet je precies waar jij je honger en dorst kunt stillen!

Dineren in Winterwonderland!

Wil jij jouw dagje aan de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs in stijl afsluiten? Geniet na een lange dag van een heerlijk diner of drankje in winterse sferen. Voor een voor-, hoofdgerecht en welkomstdrankje betaal je slechts €27,50.

Reserveer direct! >

Huishoudbeurs zuidpool restaurant

Locatie Winterwonderland: Tussel hal 7 en ingang Negenmaandenbeurs, aan het water.

Huishoudbeurs

Europa Foyer

Europa Foyer is een buffet restaurant en serveert heerlijke koude en warme gerechten. Alles wordt ter plekke bereid door de chefs en geserveerd vanaf de counters. Het brede assortiment, van gebak tot broodjes en warme gerechten, maakt dit de ideale plek voor een lunch en diner alsmede een koffiepauze.

Holland Restaurant

Holland restaurant is een buffet restaurant en serveert heerlijke koude en warme gerechten. Alles wordt ter plekke bereid door de chefs en geserveerd vanaf de counters. Het brede assortiment, van gebak tot broodjes en warme gerechten, maakt dit de ideale plek voor een lunch en diner alsmede een koffiepauze. Het restaurant ligt centraal in het Holland complex en biedt een goed uitzicht over de Huishoudbeurs.

Foodtrucks & wijntheater in hal 3

Las Fritas

Vanuit deze karakteristieke Amerikaanse Airstream worden vers gesneden biologische aardappelfrites en zoete aardappelfrites geserveerd met bijzondere toppings met Spaanse invloeden.

Houben worstenbrood

Houben’s worstenbrood wordt gemaakt met biologische bloem, duurzaam gehakt en een mooie mix van kruiden en specerijen. Houben is al decennia lang een begrip in Eindhoven.

Saté on Wheels

Vanuit een Piaggio Ape wordt heerlijke kipsaté en loempia’s gemaakt en geserveerd.

Wafels & Frozen Yoghurt

Waffles & Coffee biedt pure producten aan vanuit een oldtimer bus. Vanuit deze karakteristieke foodtruck worden verse ambachtelijke wafels met diverse zoete lekkernijen geserveerd.

VW Borrelplank

Vanuit dit Volkswagen truckje serveert Catering Creators borrelplanken met verschillende soorten tapas, luxe broodjes en warme- en koude dranken.

Negenmaandenbeurs 2019

Parkfoyer

Catering Creators is een cateringconcept waarbij vanuit een eigentijdse bakkerij vers afgebakken biologische broden met diverse soorten beleg à la minute worden bereid. Glutenvrij brood is uiteraard ook aanwezig op verzoek

Foodtruckpleinhal 9  

Sushi to go

Sushi time maakt en serveert verse pokébowls.

Waffles & Coffee

Waffles & Coffee biedt pure producten aan vanuit een oldtimer bus. Vanuit deze karakteristieke foodtruck worden verse ambachtelijke wafels met diverse zoete lekkernijen geserveerd.

Lijnzaat belegde broodjes

Vanuit een foodtruck wordt een breed assortiment aan belegde broodjes, hartige, snacks en verscheidene zoete opties geserveerd

Foodtruck Pizzeria

Vers belegde pizza’s.

Thai foodtruck

Indytruck houdt van de Aziatische keuken, maar vooral de Thaise keuken. Met eerlijke en biologische producten, en natuurlijk essentiële verse kruiden en verschillende soorten pepers maakt hij heerlijke Thaise gerechten.