Gun jij jezelf ook af en toe wat 'me-time' en vind je het heerlijk jezelf soms even flink in de watten te laten leggen? Dat kan, zelfs tussen het drukke shoppen, proeven en proberen op de Huishoudbeurs in. Hoe? Met een VIP Verwenarrangement voor slechts €59!

Geniet van o.a. een een luxe broodje met drankje en vele andere extra's! Uiteraard is er ook een VIP Lounge waar je als VIP heerlijk even kunt bijkomen. Want ja, de voeten hebben immers wat te verduren zo'n dag!


Koop nu je VIP Verwenarrangement kaarten »


 

Je betaalt veilig en snel
Wat houdt het VIP Verwenarrangement 2018 in?

Toegang Huishoudbeurs
VIP Goodiebag
Total Health ontspanningsmassage
Aparte VIP ruimte incl. sanitair
VIP entree (Amtrium, entree L, hal 4), open van 10.00 - 18.00 uur, op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari van 10.00 - 22.00 uur
Garderobe
Koffie/thee met iets lekkers
Luxe broodje en drankje
Korting bij diverse eetgelegenheden op het Pasar Colours Festival

Koop nu je VIP arrangement »

Waar en wanneer?

VIP entree (Amtrium, entree L, hal 4)
Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur
Donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari van 10.00-22.00 uur

 VIP huishoudbeurs  

'Ik geniet elk jaar van de VIP lounge. Het gemak van niet in de rij staan, garderobe, goodiebag. Kortom een lekker verwendagje!'

- Joyce -

VIP persona 

"De speciale VIP lounge is een oase van rust, waar je niet alleen lekker kunt bijkomen onder het genot van een hapje of drankje, maar ook kunt genieten van allerlei leuke extraatjes."

- Irene - 

VIP huishoudbeurs 

"Dit jaar hebben we voor het eerst het VIP verwenarrangement gedaan. Heerlijk! Dat gaan we volgend jaar zeker weer doen."

- Hilde -