Festival Fantastique

Speels, interactief en verrassend: Festival Fantastique

Je vond hier ludieke acties van bijzondere merken maar natuurlijk kon je er ook gewoon shoppen en genieten van de spetterende optredens.

Meer over Festival Fantastique »

Wat vinden anderen van de Huishoudbeurs?

Home Sweet Home

Home Sweet Home

In het segment ‘Home Sweet Home’ vond je alles op het gebied van interieur, tuin en huishouden. Wat zijn de laatste trends? Welke kleuren of aankleding zijn ‘in’ dit jaar om het huis mee te decoreren? Ook de nieuwste schoonmaakproducten kon je hier uitproberen.

Model Convention

The ModelConvention

Meiden tussen de 13 en de 30 jaar (M/V) konden op de Huishoudbeurs hun modellendroom waar maken. Model Scouts Network haalde de agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar Nederland tijdens The ModelConvention

Meer over The ModelConvention »

Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs

Vanaf 25 februari t/m 1 maart 2015 stond het leukste en grootste evenement op het gebied van baby's en zwangerschap op de agenda. Voor de 30e keer pakte de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten.

Meer over de Negenmaandenbeurs »

" DAGELIJKS VERSCHILLENDE OPTREDENS & WORKSHOPS "

- HUISHOUDBEURS -
Fashion & Beauty

Fashion & Beauty

De uiterlijke en innerlijke verzorging van het lichaam is belangrijk voor een vrouw. Je vond in ‘Fashion & Beauty’ dan ook een groot scala aan exposanten, die veel aandacht aan kleding en lichaamsverzorging besteedden, maar ook aan beweging en gezonde voeding.

Pasar Malam Festival

Pasar Malam Festival

Dit jaar voor het eerst: het Azië Pasar Malam Festival. Met geuren van overheerlijke oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows, maakte je dit jaar op de Huishoudbeurs voor het eerst kennis met de Aziatische cultuur.

Meer over het Azië Pasar Malam Festival »

Family Fun

Family Fun

Vrije tijd is een ruim begrip, dat heel persoonlijk kan worden ingevuld. In dit segment vond je daarom een groot aanbod van producten en diensten. Denk aan recreatiemogelijkheden, tijdschriften, vakanties, telecommunicatie en hobby’s.

Huishoudbeurs VIP Verwenarrangement

VIP Verwenarrangement

Bezoekers met een VIP Verwenarrangement kwamen dit jaar tot rust in de VIP Lounge en verwenden zichzelf met o.a. een heerlijke massage, lunch en een glas bubbels.

Meer over het VIP Verwenarrangement »

" PROEVEN, PROBEREN & SCHERPE AANBIEDINGEN! "

- HUISHOUDBEURS -
Shop till you drop Fashion

Shop 'till You Drop - Fashion

Bezoekers profiteerden hier van veel koopjes en voordeeltjes op het gebied van mode: sjaals, accessoires, tassen, schoenen, haarmode, kleding.

Food & Drinks

Food & Drinks

Bezoekers konden hier naar hartenlust proeven en proberen. Koken is tenslotte geen dagelijkse huishoudelijke activiteit meer, maar voor velen een leuke hobby.

" JOUW GEZELLIGSTE DAGJE UIT! "

- HUISHOUDBEURS -
Shop till you drop Home

Shop 'till You Drop - Home

Voor de nieuwste huishoudelijke snufjes was een bezoek aan deze hal zeker de moeite waard.

Workshops

Creatieve workshops

Houd jij van creatief bezig zijn? Op de Huishoudbeurs kon je dan je hart ophalen. Van zeepslingers maken en handwerken tot porselein schilderen.

Meer over de creatieve workshops »

BFF Event

Beauty Fashion Friends Event

Speciaal voor jonge vrouwen t/m 25 jaar was er op 21 en 22 februari het Beauty, Fashion & Friends Event.

Meer over het Beauty Fashion Friends Event »