Wat kan influencer marketing voor jouw merk betekenen?

Influencer marketing, wat is het, wat kun je ermee doen en hoe zet je dit succesvol in?
Het antwoord op deze vragen en nog veel meer ontdek je op HICon. HICon is hét Influencer Congres dat op donderdag 23 februari tijdens de Huishoudbeurs plaatsvindt. Laat je inspireren door business cases van vooraanstaande sprekers, en kom speeddaten met bekende influencers.

Tickets zijn niet meer online verkrijgbaar. Toch interesse?

Neem contact op »

Sprekers »   Influencers »

programma

9.15 - 9.45 uur Ontvangst met koffie/thee
9.45 - 10.00 uur Opening door dagvoorzitter Ronnie Overgoor
10.00 - 11.20 uur Sprekers: Giel Beelen, Nicole & Daan, Esmee Trouw
11.20 - 12.00 uur Koffiebreak & speeddates influencers
12.00 -13.30 uur Sprekers: Patrick Stal, Eelco Kingma, Liam Tjoa
Vanaf 13.30 uur Lunch en aansluitend mogelijkheid tot bezoeken Huishoudbeurs

Locatie

RAI Amsterdam
Ingang D / Elicium
Europaplein 22
1078 GV Amsterdam

Bij de ontvangstbalie krijgt u een uitrijkaart.

Sprekers

HHB2017-hicon-giel-200.jpg

Giel Beelen

Radio DJ / YouTuber

Wat was de aantrekkingskracht van YouTube en welke lessen heeft Giel, als traditionele mediamaker, geleerd nadat hij in de YouTube-wereld ingestapt is? Hoor van Giel waarom hij zich meer is gaan richten op het creëren van online video content en wat zijn doelen en drijfveren zijn.

HHB2017-hicon-nicole-daan-200.jpg

Esmee Trouw

Influencer & founder Supermooi
Hoe herken je als bedrijf een goede influencer en wat voor soort samenwerkingen kan je met hen aangaan? Esmee Trouw geeft je een kijkje in haar wereld en leert je meer over content creatie en influencer marketing met een focus op Instagram.
HHB2017-hicon-nicole-daan-200.jpg

Nicole & Daan

Movers 'n Shakers

De startup Movers ’n Shakers is het bedrijf achter de natuurlijke energiereep CLIF bar in de Benelux. Als start-up heb je geen enorme budgetten, maar je moet wel onder de aandacht zien te komen bij je doelgroep. Daarom doen Nicole & Daan er alles aan om via social media in contact te komen met hun doelgroep en hier een web aan fans te creëren. Hoe zij in slechts 27 weken de vijfde plaats van de Top-30 nieuwe Toetreders in Nederland wisten te bereiken en wat zij nog meer van plan zijn in 2017 vertellen zij je graag op HICon.

HHB2017-hicon-patrick-200.jpg

Patrick Stal

Global Marketing Director, TomTom Sports

Wat kun je nou echt als merk met ‘influencers’ doen, wat niet alleen zichtbaarheid creëert, maar authentiek is en doorbreekt. Patrick en zijn teams bouwen met TomTom Sports een van ‘s werelds’ leidende wearable merken en zal verschillende samenwerkingsmodellen en geleerde lessen toelichten. Van ambassadeurs tot vloggers en ‘s werelds’ eerste YouTube reisprogramma: Wander!

HHB2017-hicon-eelco-200.jpg

Eelco Kingma

Founder DYTG

Eelco is de oprichter en hoofdorganisator van de Dutch YouTube Gathering. Nadat hij in 2010 VidCon tegenkwam, ging hij op zoek naar een dergelijk event in Nederland/Europa, maar kon niets vinden. Daarom besloot hij zelf iets op te richten en zo is DYTG geboren. Eelco is sinds 2007 actief op YouTube met verschillende kanalen zoals EelcoVlogging, DeEelcoShow en EelcoGaming. Hij neemt je mee in zijn verhaal van 8 jaar opgroeien in de wereld van online-video.

HHB2017-hicon-liam-200x200

Liam Tjoa

GoSpooky

Liam Tjoa is de mede-oprichter van GoSpooky. Het Snapchat marketing-productiebedrijf draait campagnes voor de meest uiteenlopende merken waaronder Albert Heijn, HEMA, Rijksoverheid, MOJO en MTV. Aan de hand van verschillende cases neemt Liam je mee bij de do’s en don’ts van Snapchat, en wat bedrijven hierin van elkaar kunnen leren.

Influencers

Tijdens HICon zijn ook enkele bekende influencers aanwezig. Zij zijn beschikbaar voor speeddates om al je vragen om hun werk en influencer marketing te beantwoorden.

Esmee Trouw

Supermooi

Als fulltime blogger/Instagrammer/YouTuber creert Esmee content op het gebied van lifestyle, fashion, beauty en sport. Maar ze niet alleen influencer ze is ook haar eigen creatieve mediabureau Supermooi gestart.


Interior Junkie

Elisah Jacobs

Mag ik je even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs a.k.a Interior Junkie, omdat wonen voor mij verslavend werkt! Dit is een persoonlijke interieur- en lifestyle blog met een overdosis aan interieurspinsels. Voor en door interior junkies!Fitbeauty

Teni Stepanosian

Teni is afgestudeerd als dietist en fulltime blogger van Fitbeauty. Teni schrijft uit haar hart, eet met passie en reist de wereld over.

Fitgirls

Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven

Wat in 2014 begon als inspiratiesite om vrouwen hun innerlijke power te laten ontdekken is nu uitgegroeid tot een groot landelijk platform waar verschillende vrouwen bij elkaar komen om elkaar te versterken. Dani en Lizzy laten zien dat er niet één lifestyle is die zegt hoe jij je leven moet leven maar stimuleren jou om datgene te vinden waar jij als persoon helemaal tot je recht komt.

Beauty-unboxing

Jamey Herben

Jamey blogt dagelijks over alles met betrekking tot beauty, fashion en lifestyle. De naam van haar blog komt voort uit haar passie namelijk het 'unboxen' van beauty swaps. Jamey schrijft uit liefde en passen en bevatten altijd haar eerlijke mening.MommyLovesPink

Judith Jasper

Judith neemt je dagelijks mee in haar roze wereld van healthy lifestyle, 40+ beauty en fashion, haar 2 kleine meisjes en alle wat haar nog meer bezig houd als ADHD, PCOS en andere afkortingen.


Dagvoorzitter

HHB2017-hicon-eelco-200.jpg

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Door zijn energieke enthousiasme, aanstekelijke humor en scherpte houdt hij ieder congres boeiend, energiek en interactief. Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online video platform voor de ondernemende professional: 7 Ditches TV.