Winnaars kaartjes Rijksmuseum

Gefeliciteerd, Cristel Sueters, Annet Hinke, Xaviera Jamie Jansen, Angelique Alberda en Hilly Stoel Eulen. Jullie hebben allen 2 kaarten gewonnen voor het rijksmuseum! Gefeliciteerd! Stuur een mail met je adresgegevens naar d.boon@rai.nl om je prijs te verzilveren. Fijne dag gewenst!

Winnares slowjuicer van Tribest

Gefeliciteerd Eva Narcisz! Jij hebt de slowjuicer gewonnen. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar d.boon@rai.nl om je prijs te verzilveren. We wensen je ontzettend veel plezier ermee!

Winaars EXO-Lenkelband

Gefeliciteerd Irma Vlasveld, jij bent de winnaar van een op maat gemaakt EXO-L Enkelband van EXO-L om verzwikken te voorkomen. Stuur een mailtje met je gegevens naar p.ijmker@rai.nl om je prijs te verzilveren. Heel veel plezier ermee!

Winnaar ketting Heart to Get

Gefeliciteerd Jean Ruijzendael! Jij bent de winnaar van de ketting namens Heart to Get. Stuur je adres naar d.boon@rai.nl om je prijs te verzilveren. Heel veel plezier er mee!

Winnaars boek de Geluksoma van Patrick van Hees

Gefeliciteerd Deborah Rekoert - Van de Lustgraaf, Maureen Schippers, Petronella Teijema, Wendy Van Den Born-Steenbekkers en Cindy Bellis-Schrijver. Jullie hebben het boek ‘De Geluksoma’ van geluksprofessor Patrick van Hees gewonnen! Stuur ons je gegevens door. Dit kan naar d.boon@rai.nl en dan ontvang je binnenkort het boek thuis.

Winnaars make-over Mari van de Ven bekend!

Gefeliciteerd, Kirsten Waterfort, Nancy Harte, Chanel van de Veerdonk, Monique van Munster en Danielle Bouquet! Jullie hebben een make-over door Mari gewonnen. Stuur je gegevens door naar d.boon@rai.nl, de oganisatie van World Of Beauty zal dan contact met je opnemen en de afspraak met je inplannen. Dit zal na de Huishoudbeurs gepland worden. We wensen je alvast veel plezier!

Winnaars VR Cards

Gefeliciteerd, Boukje van der Mast, Magda Jonkers, Nathalie Graper-Kootstra, Gina Nolten en Jessica Berk. Jullie zijn de winnaars van een VR Card. Stuur zsm je NAW gegevens naar b.vd.aakster@rai.nl om je prijs te verzilveren!

Winaars concert Doe Maar 18 juni

Gefeliciteerd, Angelique Garritsen en Jessica Uijttewaal. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin naar het concert van Doe Maar op zaterdag 18 juni in de Ziggo Dome. Stuur een mailtje met je gegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. We wensen jullie veel plezier!

Winnaars MorrocOil pakket

Gefeliciteerd: Milusca Edwards, Elly Worbts, Sien Koning, Esther Busch Nohlmans en Truus Schwickard. Jullie zijn de winnaars van het MorrocOil pakket. Stuur een mailtje naar b.vd.aakster@rai.nl met je adresgegevens om je prijs te verzilveren. Heel veel plezier ermee!

Winnaars Première kaarten Knielen op een bed violen

Gefeliciteerd, Sabine Tetenburg, Patricia Janssen en Diana Seijsener. Jullie krijgen allemaal twee première kaarten voor de film Knielen op een bed violen met Barry Atsma. De première is op maandagavond 22 februari in de Tuschinski in Amsterdam. Wij wensen jullie veel plezier!

Winnaar YogaStyles Swing

Gefeliciteerd Jessica Jansen, jij wint de YogaStyles Swing. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. We wensen je heel veel yoga plezier!

Winnaars kaarten concert Zucchero

Gefeliciteerd Clasina Melein-de Jong & Annemieke Hemmes. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin naar het concert van Zucchero op 17 oktober in de Ziggo Dome. Stuur een mailtje met je gegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. We wensen jullie veel plezier!

Winnaars pakket Beautyproducten van Thann Nederland

Gefeliciteerd, Annemiek Steenbergen, Cathy Kasse en Marmara Kramer. Jullie winnen allen een pakket t.w.v. 75 euro! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Bryan b.vd.aakster@rai.nl om je prijs te verzilveren. Veel plezier ermee!

Winnaars kaarten concert Adem Lambert

Gefeliciteerd Mariska van der Vaart & Saskia Miedema. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin naar het concert van Adam Lambert op 13 april in de HMH. Stuur een mailtje met je gegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. We wensen jullie veel plezier!!

Winnaar Kärcher stoomreiniger

Gefeliciteerd Tanja van Bakel-Hindriks, jij bent de winnaar van de Kärcher stoomreiniger. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren.

Winnaars avondje bioscoop: Mannenharten 2

Gefeliciteerd! Sylvia Beuk, Sharon Deborah Van Dijk, Anita de Groot, Ria Matton, Ingrid Vriendin, Danielle van der Velde, Lot de Jonge, Annette Hogenboom-Senne, Marion Orsel en Cindy Bron. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op woensdag 9 december naar Mannenharten 2 bij Wolff bioscopen. Stuur een mailtje met je NAW gegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. Geef ook meteen de gewenste bioscooplocatie aan (Wolff CineStar te Enschede, Wolff Groningen, Wolff Cinerama te Rotterdam, Wolff Huizen, Wolff Catharijne te Utrecht of Wolff Nieuwegein). Veel plezier!

Winnaars Night of the Proms

Gefeliciteerd! Anja Soeters de Vos & Janine van Hal. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op 27/28 november genieten van Night of the Proms in Ahoy Rotterdam. Stuur een mailtje met je gegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. Geef ook meteen aan welke dag je graag naar het concert zou willen. Veel plezier!

Winnaar Pluggerz

Manon Verijdt jij bent de winnaar van de Pluggerz Sleep t.w.v. €129,95. Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren.

Winnaars Walra Hamamdoek

Gefeliciteerd, Rosanne JansenofLorkeers en Amanda Muis. Jullie zijn de gelukkige winnaars van de Walra Hamamdoek. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Bryan van den Aakster.

Winnaars kaarten voor het Scheepvaartmuseum

Gefeliciteerd:

  • Nel Breugom
  • Tanja Kuijer
  • Marina Margot
  • Elisabeth Maria Martina
  • Ingrid Merks-Jonkers
  • Danielle Noord
  • Dorien van Nijhuis
  • Alie Scholte
  • Tineke Verlinde
  • Marieke Wijers-de Bruijn
Jullie hebben allen 4 vrijkaarten gewonnen voor een bezoek aan het Scheeptvaartmuseum. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Bryan van den Aakster om je prijs te verzilveren. Veel plezier.

Winnaars Knetter- en verjaardagspakket

Weer twee winnaars bekend! Linda Molenaar wint het knetterpakket en Janneke van de Laar wint het verjaardagspakket. We wensen jullie superveel knetterplezier! Stuur een e-mail naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren.

Winnaars hondenborstel

De winnaar van de hondenborstel is...Lotte Geluk en haar hond Hobbes. Stuur een e-mail naar Petra IJmker met je adresgegevens om je prijs te verzilveren. Veel borstel/massageplezier!

Winnaar BYAS Eyelifter

Gefeliciteerd Miranda Delfos! Jij hebt de BYAS Eyelifter gewonnen. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren.


Winnaars Concert Mika

Gefeliciteerd, Desiree van Leijden en Marloes De Wals. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op dinsdag 22 september genieten van Mika in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Stuur een e-mail naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren. Veel plezier! Niet gewonnen? Bestel dan hier alsnog je kaarten.

Prijswinnaar Eros Ramazzotti

Gefeliciteerd, Annemarie Adema & Jolanda Ketting! Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op 3 november genieten van Eros Ramazzotti in de Ziggo Dome, Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met Marjolijn van Loon.