Er zijn duizenden nuttige en leuke apps te downloaden voor op je tablet of telefoon. Maar zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Kijk mee welke apps wij je van harte aanbevelen.Huishoudbeurs App

RAI Amsterdam
Lifestyle - Gratis

Voor alle Huishoudbeurs bezoekers, maar ook gewoon omdat het leuk is: de Huishoudbeurs App! Bekijk DIY's, alle laatste nieuwtjes en praktische informatie over de beurs: het programma, welke deelnemers je er kunt vinden, maak je eigen favorieten lijsten en nog veel meer.

 

Spotta App

Spotta: folders & aanbiedingen

Netwerk VSP B.V.
Lifestyle - Gratis

Koopjesjagers opgelet! Met de gratis Spotta app heb je elke week alle folders bij de hand. Je vindt er het meest actuele en complete folderaanbod van Nederland. Zo kan je snel en simpel zoeken naar het goedkoopste wasmiddel bij jou in de buurt en heb je alle aanbiedingen van meer dan 50.000 winkels bij de hand: van supermarkt tot drogisterij en bouwmarkt. Voordeel spotten was nog nooit zo makkelijk!

 

Kruidvat App

Kruidvat foto app

Kruidvat
Foto en video - Gratis

Kruidvat heeft een foto-app, speciaal voor smartphone en tablet! Superhandig als je veel foto’s op je telefoon en/of tablet hebt staan. De Kruidvat Foto app is ideaal voor het eenvoudig bestellen van fotoafdrukken, wenskaarten, fotoboeken en zelfs voor een aantal kalenders. Laat jouw foto’s, boek of kalender makkelijk thuisbezorgen, of haal je boek zonder verzendkosten op in een Kruidvat-filiaal. Heb je jouw foto’s snel nodig, druk ze via de app af bij een Kruidvat Fotokiosk in de winkel.

 

Bazaar App

De Bazaar

van Aimfor
Lifestyle - Gratis

Ontdek alle lopende aanbiedingen van de winkeliers van De Bazaar in Beverwijk. Sla je slag en zoek eenvoudig, snel en handig naar de aanbiedingen die jij interessant vindt! Zoek door de aanbiedingen op trefwoord of filter alle aanbiedingen op productrubrieken, hal of prijsniveau. Naast de aanbiedingen vind je ook de agenda van De Bazaar op deze handige app.

 

Voedingscentrum - Eetmeter App

Mijn Eetmeter

Voedingscentrum
Gezondheid en fitness - Gratis

Wil je gezond eten? Met deze app heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Waar je ook bent, met of zonder internetverbinding. Je krijgt grip op je gewicht met de ingebouwde BMI-meter. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo makkelijk!