Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

Van Montfort Laboratories

Met het vorderen van de leeftijd zien we steeds meer rimpels ontstaan, de mate waarin wordt bepaald door erfelijke factoren, de hormoonspiegel, leefstijl zoals voedingsfactoren, beïnvloeding vanuit toxische stoffen zoals rookgedrag, stofwisseling en oxidatie zoals bij overmaat aan zonlicht. Haren zijn een onderdeel van de huid en worden door dezelfde factoren beïnvloed. Daarom is Esthecin een formule van natuurlijke ingrediënten, geheel van plantaardige oorsprong, welke allen een invloed hebben
Lees meer »

Dutch Flower Cake

Dutch Flower Cake is 's werelds grootste producent in stijlvolle Flower Cakes. Te gebruiken voor eigen gebruik, zakelijke locaties en speciale gelegenheden.
Lees meer »

JJ FOOTWEAR BV

JJ Footwear is een Nederlands schoenenmerk dat gespecialiseerd is in schoenen, sneakers en laarzen van maat 36 tot en met 44, en speciaal geschikt voor smalle en brede voeten én smalle en brede kuiten! For all shapes & sizes!
Lees meer »

Hatsa.com

Bewaar met Hatsa al jouw wannahaves handig op 1 plek. Deel je shoppingboards met vrienden en betrek anderen bij jouw aankopen. Met hatsa kom je altijd tot de beste aankoopbeslissing.
Lees meer »

Durgol Moccamaster

Het Zwiserse durgol® produceert sinds 1951 de beste ontkalk-producten voor huishoudelijke-apparaten. Diverse fabrikanten van adviseren hun klanten durgol. Technivorm-Moccamaster is al sinds 1964 gespecialiseerd in het maken van koffiezetmachines. Deze machines zijn allemaal handgemaakt en individueel getest. Het is die persoonlijke noot die onze producten uniek maakt. Kom langs op onze stand en laat je overtuigen. Zien is geloven!
Lees meer »

ENERGETIX

Een natuurlijke ondersteuning voor lichaam en geest. Kom in balans! Al onze producten zijn nikkelallergie vrij en gemaakt van duurzaam edelstaal. Wereldwijd gingen miljoenen tevreden klanten van Energetix u voor. Kom naar Hal 12 Happy en Healthy stand 12.227 Kom onze nieuwste collectie 2019 design sieraden bewonderen. We hebben voor u een zeer mooie happy and healthy aanbieding alleen verkrijgbaar op onze steigerhouten stand voor de echte energetix klant. Nieuwsgierig? Wij informeren u graag.
Lees meer »

Next Filters B.V.

Wij hebben een gepatenteerde filter die kalkaanslag voorkomt. Zonder stroom, Chemicalien of zout. Verder verbeteren we de kwaliteit van drinkwater door middel van een koolfilter. De oplossing voor ieder huis.
Lees meer »

Permsal magnesium

Permsal leverancier en producent van pure magnesium chloride producten Magnesium uit de zuiverste bron ter wereld wat wetenschappelijk is bewezen dat via de huid de magnesium effectiever word opgenomen. Magnesium het antistress mineraal en ontspant de spieren binnen enkele minuten.
Lees meer »