Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

Aquablade Romafa

De AquaBlade wisser is perfect te gebruiken voor uw:auto,boot,caravan,camper,ramen,badkamer.tegel en glazenwanden,tegel vloer. De aquablade wisser maakt de oppervlakten streeploos droog zonder beschadigingen aan te brengen. De silicone wisser kan niet uitdrogen ,en gaat daarom zeer lang mee. Kijk op www AquaBlade.nl voor meer informatie.
Lees meer »

Vriendin & Mijn Geheim

Uitgeverij Audax Publishing is gespecialiseerd in het bereiken van vrouwen. Met bekende titels als Vriendin, Mijn Geheim, Weekend, Santé en Royalty worden wekelijks bijna 2 miljoen Nederlandse vrouwen bereikt. De doelstelling van Audax Publishing is dan ook om aansprekende uitgeefproducten te maken voor een grote doelgroep tegen een aantrekkelijke prijs.
Lees meer »

Bali Styling

Bali Styling biedt exclusieve meubels en accessoires die net je interieur of tuin die extra schwung geven. Aan de hand van eigen ideeën en smaakvolle ontwerpen wordt de collectie samengesteld. De collectie bestaat vnl. uit natuurlijke materialen zoals mooi oud teakhout, schelpen, driftwood, riverstones, bamboe, aardenwerk, leer, katoen etc. Zoek je iets in Ibiza stijl, dan ben je bij ons bij het goede adres. Ook hebben wij een bijzondere damescollectie sieraden.
Lees meer »

Articorq

Articorq is leverancier van kurkvloeren en toebehoren. Sinds 1970 worden ecologische kurkvloeren ingekocht, verwerkt tot kurkvloertegels en gelakt in alle mogelijke kleuren. Maar ook voor kurk sierraden, accessoires meubels, wanden, onderhoudsproducten en woon accessoires kunt u bij ons terecht. Kurk is een duurzaam en isolerend product. Niet alleen qua geluid maar ook qua warmte, dit kan aanzienlijk schelen in uw stookkosten.
Lees meer »

Auto Abonnement

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één maandbedrag. Wil jij een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is private lease via Auto Abonnement iets voor jou!
Lees meer »

Next Filters B.V.

Wij hebben een gepatenteerde filter die kalkaanslag voorkomt. Zonder stroom, Chemicalien of zout. Verder verbeteren we de kwaliteit van drinkwater door middel van een koolfilter. De oplossing voor ieder huis.
Lees meer »

KS&B Promotie & Marketing

ambachtelijk uit de bakkerij. Belgische Spekken gluten vrij zonder chocolade ook lactose vrij. normale zak € 7,50 2 zakken € 10,00 Superzak € 12,50 ook te bestellen via web.site, www.belgischespekken.eu/shop
Lees meer »