Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

WoefBox.nl

Ruim gevulde Woefbox ter waarde van €40+ voor €20 Gratis cadeau bij inlevering van de coupon.
Lees meer »

InStyle women's fashion

Dames Fashion voor de Nederlandse vrouw.
Lees meer »

Curasano

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren. Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.
Lees meer »

Bettinehoeve

Bettinehoeve: Meer dan vijfentwintig jaar geleden startte Johan Ewijk in Etten-Leur op een oude boerderij met een paar geitjes zijn Bettinehoeve. Van de melk van deze geiten maakte hij op kleine schaal geitenkaas die hij verkocht op lokale markten en braderieën. Een kwart eeuw later kunt u ons assortiment van geitenkazen vinden bij uw supermarkt of kaasspeciaalzaak.
Lees meer »

Huishoudbeurs

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten.
Lees meer »

EasyToys

EasyToys is de sexshop voor hem, haar en koppels. Wij helpen jou om jouw seksleven te verrijken en jouw fantasieën te verkennen. Onze shop heeft meer dan 14.000 producten die jou hierbij kunnen helpen: van vibrators tot spannende sexy lingerie. Service en discretie vinden wij erg belangrijk. Daarom is de klantenservice ook tot laat in de avond te bereiken en dat 7 dagen in de week.
Lees meer »

Lezo Zoetwaren

Belgische spekken worden als vanouds op ambachtelijke wijze gemaakt, mede daarom worden ze door de consument in oog mate gewaardeerd. Onze Belgische leverancier houdt nauwlettend de kwaliteit van de spekken, ook wel vleeskes genaamd, in de gaten. Wij zijn dan ook trots op onze langdurige relatie met deze vakman.
Lees meer »

Tidjoori B.V.

Tidjoori is geboren uit noodzaak, gecreëerd met passie, met zicht op de toekomst. De naam “Tidjoori” heeft een Indiase oorsprong en betekent “schat, dierbaar”, welke gelijk onze missie verklaart om voor mensen te zorgen en onze volgende generatie. Tidjoori biedt een groot assortiment aan plantaardige producten. Wij willen bewijzen dat plantaardig eten niet saai hoeft te zijn. Kom gerust langs en laat u verrassen. Maak kennis met de beleving van “ Het Nieuwe Eten” en proef hoe het anders kan!
Lees meer »