Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

Blokker

Blokker is al 120 jaar de oer-Hollandse vertrouwde en betrouwbare huishoudspecialist bekend om een goede prijs-/kwaliteitsverhouding met het aanbod van bekende A-merken en een eigen Blokker assortiment.
Lees meer »

KS&B Promotie & Marketing

ambachtelijk uit de bakkerij. Belgische Spekken gluten vrij zonder chocolade ook lactose vrij. normale zak € 7,50 2 zakken € 10,00 Superzak € 12,50 ook te bestellen via web.site, www.belgischespekken.eu/shop
Lees meer »

Lingerie2Go

Lingerie2Go is dé outlet store als je op zoekt bent naar de mooiste lingerie en badkleding voor een hele lage prijs. A-merken met topkwaliteit! Lingerie2Go heeft meerdere vestigingen in Nederland. - Utrecht lijnmarkt 43 - Haarlem Zijlstraat 73-75 - Amstelveen Stadsplein 90-91 - Breda ( Grote Markt ) - Tilburg ( Westermarkt 116 ) - Valkenswaard ( De Kerverij 14 ) - Oosterhout ( Arendstraat 6 ) - Gouda Bloemendaal ( Lekkenburg 45 ) - Vlaardingen ( Liesveld 159 )
Lees meer »

Next Filters B.V.

Wij hebben een gepatenteerde filter die kalkaanslag voorkomt. Zonder stroom, Chemicalien of zout. Verder verbeteren we de kwaliteit van drinkwater door middel van een koolfilter. De oplossing voor ieder huis.
Lees meer »

BLACK+DECKER

Al meer dan 100 jaar vertrouwen gezinnen en doe-het-zelvers over de hele wereld op BLACK+DECKER als trouwe partner in innovatieve en betrouwbare producten – van doe-het-zelf en tuingereedschap tot huishoud producten. Met oog voor kracht en kwaliteit, maar vooral ook gebruiksgemak om elke klus sneller en eenvoudiger te klaren. BLACK+DECKER inspireert om met trots van een huis een thuis te maken, op een efficiente manier zodat ze meer tijd hebben om door te brengen met hun gezin.
Lees meer »

Ranatex

*dekbedovertrekken * hoeslakens katoenen, Jersey en molton * Hoofdkussens, kussenslopen. * Dekbedden
Lees meer »

Bali Styling

Bali Styling biedt exclusieve meubels en accessoires die net je interieur of tuin die extra schwung geven. Aan de hand van eigen ideeën en smaakvolle ontwerpen wordt de collectie samengesteld. De collectie bestaat vnl. uit natuurlijke materialen zoals mooi oud teakhout, schelpen, driftwood, riverstones, bamboe, aardenwerk, leer, katoen etc. Zoek je iets in Ibiza stijl, dan ben je bij ons bij het goede adres. Ook hebben wij een bijzondere damescollectie sieraden.
Lees meer »