Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

Vriendin & Mijn Geheim

Uitgeverij Audax Publishing is gespecialiseerd in het bereiken van vrouwen. Met bekende titels als Vriendin, Mijn Geheim, Weekend, Santé en Royalty worden wekelijks bijna 2 miljoen Nederlandse vrouwen bereikt. De doelstelling van Audax Publishing is dan ook om aansprekende uitgeefproducten te maken voor een grote doelgroep tegen een aantrekkelijke prijs.
Lees meer »

W7 Cosmetica

W7 Cosmetica is een snoepwinkel voor de echte Beauty Lovers! Wij vinden dat elke vrouw toegang moet krijgen tot een uitgebreid assortiment cosmetica van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De trends die vandaag worden gespot, staan bij ons als één van de eerste online! Naast ons uitgebreid assortiment zijn wij gecertificeerd voor The Vegan Society Very Vegan lijn. De Very Vegan cosmeticalijn van W7 bestaat uit hippe, veganistisch make-up voor iedereen met een vegan lifestyle.
Lees meer »

Videoland

Bekende titels, verrassende producties, aanstormend talent, doorgewinterde acteurs; het aanbod bij Videoland is waanzinnig breed. Laat je inpakken, overrompelen en vervoeren door de leukste films en exclusieve Videolandseries van eigen bodem.
Lees meer »

Technisch Bureau van Slooten BV

Met mechanische ventilatie bent u altijd zeker van schone, gezonde lucht in huis. Onder andere in de keuken en badkamer zorgt de MV-box ervoor dat vervuilde lucht wordt afgevoerd. De mechanische ventilatie box kan door het compacte formaat eenvoudig op allerlei plekken worden gemonteerd. Daarnaast laten de ventilatieroosters, en natuurlijk uw open ramen de frisse buitenlucht binnen. Bovendien werkt het ook nog eens energiezuinig en kostenbesparend!
Lees meer »

Vivium Zorggroep

Over Vivium Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek, Amsterdam-Zuid en Amsterdam Nieuw-West. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook nemen we partners en familie zorg uit handen. Wij geloven in uw kracht. U weet zelf het beste wat u nodig heeft. Wij luisteren en zorgen voor een passende oplossing. Of het nu gaat om wonen, revalideren, goede zorg of plezierig leven. Vivium helpt u verder.
Lees meer »

Villakids kinderkleding

VillaKids is een kinderkledingwinkel in het centrum van Alkmaar, waar u terecht kunt voor de meest trendy en betaalbare kinderkleding. Wij verkopen o.a. de merken: Vingino, , Cars, Quapi , B-nosy enz U kunt ook online shoppen op www.villakids.nl
Lees meer »

Voetbal International

Het magazine bestaat al sinds 1965 en is sindsdien een autoriteit op het gebied van voetbal. Wekelijks staat Voetbal International vol met ruim 100 pagina’s voetbalnieuws, interviews met o.a. spelers, trainers en analytici en statistieken, achtergronden, analyse en opinie.
Lees meer »