Adres

RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl
info@rai.nl

Huishoudbeurs Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Huishoudbeurs is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven. Deze tarieven zullen binnenkort beschikbaar zijn. In de tussentijd kun je je verzoek per e-mail sturen.


Stuur een e-mail »
Met de trein voordelig naar RAI Amsterdam

Binnenkort kun je bij je toegangskaart een NS-dagretour voor gereduceerd tarief bestellen. Deze is geldig vanaf elk station in Nederland naar RAI Amsterdam. Dit NS-dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen.

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief per 24 uur is € 20,00.

Tip: volg de laatste info op de borden rondom de RAI.


Meer informatie »
Met de tram, metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Meer informatie »
Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft je verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast je beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.


Beleef Amsterdam »
Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Meer informatie »