Recepten Lunch Hoofdgerecht Ontbijt

Groene pannenkoeken

zondag, 13 maart 2016

Ongemerkt wat extra vitaminen naar binnen werken? Deze groene pannenkoeken zijn healthy en ook nog eens hartstikke lekker! De groene kleur hebben de pannenkoekjes te danken aan de spinazie, die je overigens helemaal niet proeft.

Dit heb je nodig:

  • Handje spinazie
  • 2 eieren
  • 1 rijpe banaan
  • 1 halve eetlepel kokosrasp
  • 2 eetlepels havermout
  • Kokosolie om in te bakken

Zo maak je het:
Klop de twee eieren in een kom en doe deze vervolgens samen met de banaan en de spinazie in de blender, meng het tot een geheel. Schenk het mengel terug in de kom en voeg hier de havermout en kokosrasp aan toe. Verwarm kokosolie in een koekenpan en giet met een grote lepel beslag in de pan. Bak de pannenkoeken per drie in een pan, totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn. Serveer de pannenkoeken warm met ahornsiroop.