Navigate Up
Sign In

Journalisten zijn van harte welkom in de gezamenlijke perskamer van Huishoudbeurs 2015 en Negenmaandenbeurs 2015 in het Europacomplex (ingang K – 1e etage).

Persfaciliteiten en perskamer

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Huishoudbeurs/Negenmaandenbeurs. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en telefoon en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 21 februari t/m 1 maart geopend van één uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs. De openingstijden van Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs zijn dagelijks van 11.00- 18.00 uur. Op 26 en 27 februari is het evenement geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Op de Huishoudbeurs zijn bezoekers vanaf 10.00 uur welkom op het ‘Festival Fantastique’ (in hal 2).

Persaccreditatie

Journalisten kunnen voor de beurs persaccreditatie (en een parkeerdoorlaatkaart) aanvragen. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Katelijn Wilhelmy, afdeling Pers & PR, T: 020 - 549 1714 of E: k.wilhelmy@rai.nl

Meer over toegang en voorwaarden persaccreditatie

Digitale perskamer

Op www.huishoudbeurs.nl en www.negenmaandenbeurs.nl vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurzen vullen wij dit dagelijks aan met nieuwsberichten en foto’s.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katelijn Wilhelmy, PR Manager, T:020 549 1714 of E: k.wilhelmy@rai.nl