zaterdag 18 t/m zondag 26 februari 2017

Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Member Mugshot

Petra IJmker

Marketing Communicatie & PR Manager

p.ijmker@rai.nl
020 549 31 30

Over de Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2016 vindt deze plaats van 20 t/m 28 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Van woensdag 24 februari tot en met 28 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs daarnaast kunnen bezoekers tijdens de hele beurs genieten van het Azië Pasar Malam Festival.

Persaccreditatie

Journalisten kunnen vanaf 1 maand vóór de beurs persaccreditatie (en een parkeerdoorlaatkaart) aanvragen via Marijke Kho, afdeling Press & PR, 020 549 30 25 of m.kho@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Huishoudbeurs 2017. De perskamer vindt u in het Europacomplex (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Huishoudbeurs. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van van 18 t/m 26 februari 2017 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Bereid u voor met MijnHuishoudbeurs

Bereid uw bezoek aan Huishoudbeurs met MijnHuishoudbeurs. Met deze persoonlijke ruimte kunt u:

  • Bereid uw bezoek aan Huishoudbeurs met MijnHuishoudbeurs. Met deze persoonlijke profielpagina kunt u:
  • Uw favoriete exposanten kiezen en toegang tot deze lijst krijgen voor en na de beurs
  • Uw persoonlijke gegevens en interesses aanpassen en uw nieuwsbrief abonnementen beheren
Maak een profielpagina aan »

Beeldmateriaal

Download de logo's

Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, JPG-format Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, PNG-format Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, GIF-format Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, EPS-format

Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, JPG-format

Download

Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, PNG-format

Download

Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, GIF-format

Download

Logo Huishoudbeurs 2016 met datum, EPS-format

Download