Navigate Up
Sign In
Kom ook naar het gezelligste dagje uit!
Mari van de Ven op Festival Fantastique

Speels, interactief en verrassend: Festival Fantastique

Je vindt hier ludieke acties van bijzondere merken maar natuurlijk kun je er ook gewoon shoppen en genieten van de spetterende optredens. 

Meer over Festival Fantastique »

Dagelijks verschillende optredens & workshops

- Huishoudbeurs -
Shop 'till You Drop - Fashion

Shop 'till You Drop - Fashion

Je vindt hier veel koopjes en voordeeltjes op het gebied van mode: sjaals, accessoires, tassen, schoenen, haarmode, kleding. En dat alles voor aantrekkelijke prijzen!

Fashion & Beauty

Fashion & Beauty

De uiterlijke en innerlijke verzorging van het lichaam is belangrijk voor een vrouw. Je vindt in ‘Fashion & Beauty’ dan ook een groot scala aan exposanten, die veel aandacht aan kleding en lichaamsverzorging besteden, maar ook aan beweging en gezonde voeding.

Food & Drinks

Food & Drinks

Kom hier naar hartenlust proeven en proberen. Koken is tenslotte geen dagelijkse huishoudelijke activiteit meer, maar voor velen een leuke hobby.

 

Wat vinden anderen van de Huishoudbeurs?

Pasar Malam Festival

NIEUW! Pasar Malam Festival

Waan je in tropische sferen in hal 7. Met geuren van overheerlijke oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows, maak je dit jaar op de Huishoudbeurs voor het eerst kennis met de Aziatische cultuur. Het Azië Pasar Malam Festival is elke beursdag ook 's avonds geopend.

Meer over het Azië Pasar Malam Festival »

Home Sweet Home

In het segment ‘Home Sweet Home’ vind je alles op het gebied van interieur, tuin en huishouden. Wat zijn de laatste trends? Welke kleuren of aankleding zijn ‘in’ dit jaar om het huis mee te decoreren? Ook de nieuwste schoonmaakproducten kun je hier uitproberen.

Jouw Gezelligste Dagje Uit!

- Huishoudbeurs -

Shop 'till You Drop - Home

Voor de nieuwste huishoudelijke snufjes is een bezoek aan deze hal zeker de moeite waard.

Family Fun

Vrije tijd is een ruim begrip, dat heel persoonlijk kan worden ingevuld. In dit segment vind je daarom een groot aanbod van producten en diensten. Denk aan recreatiemogelijkheden, tijdschriften, vakanties, telecommunicatie en hobby’s.

The ModelConvention 

Ben jij tussen de 13 en de 30 jaar (M/V) en heb je altijd al model willen worden maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is dit je kans! Model Scouts Network haalt de agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten.

Meer over The ModelConvention »

Creatieve workshops

Steek je handen uit de mouwen en doe mee aan één van de vele creatieve workshops. Van zeepslinger maken en handwerken tot porselein schilderen.

Meer over de creatieve workshops »

VIP Verwenarrangement

Geniet van het VIP Verwenarrangement van de Huishoudbeurs, dit jaar inclusief lunch. Kom samen met je familie of vriendin(nen) tot rust in de VIP Lounge en verwen jezelf met de vele extra's die het arrangement je biedt!

Meer over het VIP Verwenarrangement »

Proeven, proberen & scherpe aanbiedingen!

- Huishoudbeurs -

Beauty Fashion Friends Event

Speciaal voor jonge vrouwen t/m 25 jaar is er op 21 en 22 februari het Beauty, Fashion & Friends Event.

Meer over het Beauty Fashion Friends Event »

Negenmaandenbeurs

Vanaf 25 februari t/m 1 maart 2015 staat het leukste en grootste evenement op het gebied van baby's en zwangerschap weer op de agenda. Voor de 30e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten.

Meer over de Negenmaandenbeurs »

Kom ook naar het gezelligste dagje uit!