DIY

5x geld als origineel cadeau

donderdag, 2 mei 2024

Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of een geslaagd examen, het geven van een origineel cadeau is altijd leuk. Soms kan het lastig zijn om iets te bedenken, vooral als de persoon in kwestie zelf om geld vraagt. Geld geven is misschien makkelijk, maar niet altijd heel origineel. Wij geven je vijf creatieve ideeën om het geven van geld toch speciaal te maken.


1. Geldballon

Eenvoudig en leuk! Rol briefgeld op en stop het in een transparante ballon, eventueel met confetti voor een extra feestelijk effect, voordat je deze opblaast. Als je de ballon met helium vult, wordt het cadeau nog leuker! Ontdek meer hier.

 

2. Surprise bonbon-box

Koop een doos bonbons, haal enkele bonbons eruit en vervang deze door muntjes of opgerolde briefjes geld. Verpak de doos vervolgens in mooi cellofaanpapier voor een origineel cadeau. De overgebleven bonbons kun je zelf opeten. Ontdek hier meer.

 

3. Om in te lijsten

Een grappig en makkelijk cadeau om te maken. Plak muntjes op stevig papier, eventueel in de vorm van een hart, en plaats het papier in een fotolijst. Geld werd nog nooit zo kunstzinnig gepresenteerd! 

 

4. Om van te snoepen

Verstop het geld tussen het favoriete snoep van de ontvanger. Vul een lege jampot met snoep en stop het geld in een rolletje papier in het midden van de pot. Versier de pot met een lintje voor een lekker origineel cadeau. 

 

 

5. Geldtuintje

Een leuk cadeau voor iemand met groene vingers! Steek geld aan kleine knijpertjes aan een touwtje tussen twee eetstokjes in een pot met een plant. Jij bepaalt hoeveel muntjes en briefjes geld je toevoegt voor een verrassend cadeau. Ontdek hier meer.

Met deze creatieve ideeën zal de jarige of geslaagde zeker verrast zijn.