Navigate Up
Sign In

Winnaars Knetter- en verjaardagspakket

Weer twee winnaars bekend! Linda Molenaar wint het knetterpakket en Janneke van de Laar wint het verjaardagspakket. We wensen jullie superveel knetterplezier! Stuur een e-mail naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren.

Winnaars Concert Mika

Gefeliciteerd, Desiree van Leijden en Marloes De Wals. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op dinsdag 22 september genieten van Mika in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Stuur een e-mail naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren. Veel plezier! Niet gewonnen? Bestel dan hier alsnog je kaarten

Winnaars hondenborstel

De winnaar van de hondenborstel is...Lotte Geluk en haar hond Hobbes. Stuur een e-mail naar Petra IJmker met je adresgegevens om je prijs te verzilveren. Veel borstel/massageplezier!

Winnaars ZINZI armband

De vijf winnaars van de ZINZI armband zijn bekend. Dit zijn: Marina Stomphorst, Froukje Augustijn , Diana van Heumen, Saskia Bruckner en Wilma Pelkman-den Brinker. Stuur een e-mail naar Petra IJmker met je adresgegevens om je prijs te verzilveren.

Winnaars Flash Tattoos

De tien winnaars van de hippe Flash Tattoos zijn bekend. Dit zijn: Shannen Lutteke, Joyce van den Broek, Ashley Nuyens, Ilse Niekerk, Cathy Kasse, Mandy Kannekens, Margot Peeters, Deborah Mellenbergh, Vaïa Geroukis en Daphne Bouw. Stuur een e-mail naar Petra IJmker met je adresgegevens om je prijs te verzilveren.

2 vrijkaarten voor ROXETTE

Gefeliciteerd, Elisabeth van Zanden en Jet Jongeleen. Jullie mogen samen met een vriend of vriendin op 27 mei genieten van ROXETTE in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met Petra IJmker . Niet gewonnen? Bestel dan hier alsnog kaarten: www.mojo.nl/roxette

2 vrijkaarten voor de AutoRAI

Gefeliciteerd! Jacqueline Plug-Koster, Teunis Cornelis, Monique Smit, Debby Jalving-van der Voorden en Cynthia Grotenhuis. Jullie krijgen allemaal 2 vrijkaarten voor de AutoRAI. Stuur een e-mail met in de onderwerp Facebook actie AutoRAI naar Alessio Emmer om je prijs te verzilveren.

1 minuut gratis winkelen Kruidvat weggegeven op huishoudbeurs

Tijdens de Huishoudbeurs kon je bij de stand van Aquafresh kans maken op 1 minuut gratis winkelen in de Kruidvat. Zie hier op de foto’s de gelukkige winnaars!

 
 
 

Actifry express XL

Hartelijk gefeliciteerd Tessa Brouwer Schmitz! Jij bent de gelukkige winnaar van de Actifry express XL. Neem voor meer informatie contact op met Petra IJmker

Opvouwbare 2 in 1 picknick tafel

Hartelijk gefeliciteerd Marjolein van der Zee! Jij bent de gelukkige winnaar van de opvouwbare 2 in 1 picknick tafel. Neem voor meer informatie contact op met Petra IJmker

3-daagse reis naar Londen

Hartelijk Gefeliciteerd Clasina Melein-de Jong!! Jij bent de gelukkige winnaar van de 3-daagse reis naar Londen. We hebben jou via Facebook een berichtje gestuurd. We wensen jou heel veel plezier met deze mooie prijs! Have fun in London!

4 vrijkaarten voor de film 'Paddington'

Gefeliciteerd! Sandra Postma, Mirjam Stigter van Ballegooijen en Helmi Liebrand. Jullie hebben alle drie 4 vrijkaarten gewonnen voor de film Paddington. Stuur een e-mail naar Tessa van Beek met je adresgegevens om je prijs te verzilveren.

2 VIP kaarten voor Science Center NEMO

Gefeliciteerd! Sandra Kamphuis, Esther Stoop, Patricia Jansen, Annie Kuiper en Gea Hagen Snellenburg. Jullie hebben alle vijf het juiste antwoord gegeven. Het is namelijk inderdaad een bedverwarmer/kruik. Jullie krijgen 2 vrijkaarten voor Science Center NEMO. Stuur een e-mail naar Tessa van Beek met je adresgegevens om je prijs te verzilveren.

Het gezelligste vriendinnenmoment

De winnaar van het Gezelligste vriendinnenmoment is Cynthia Evers. Jij wint 4 concertkaarten voor Jason Mraz in Ziggo Dome Amsterdam. Gefeliciteerd! De winnende stem werd uitgebracht door Maureen Jutstra, zij wint 2 kaarten voor de Huishoudbeurs. We geven 2 Huishoudbeurskaarten aan degene die nét niet won: Inge Gielen-Vliek. Stuur een e-mail naar Tessa van Beek met je naam, e-mailadres en adresgegevens om je prijs te verzilveren.

Theatershow "Powervrouwen, een revue van nu"

De 5 winnaars die samen met een vriendin naar deel twee van de theatershow ‘Powervrouwen, een revue van nu’ mogen, zijn: Inge Vreeke, Anita van der Meijden, Miranda Schutter, Anneke Ausma-Pool en Aranka Spier. Stuur een e-mail met naam, e-mailadres en telefoonnummer en twee voorkeursdata van de speellijst naar Petra IJmker om je prijs te verzilveren.

Metamorfose Mari van de Ven

Gefeliciteerd Janine Hornix, Astrid Gommers en Mathilde Kranenborg! Jullie worden onder handen genomen door de bekendste make-up & haarstylist van Nederland, Mari van de Ven.
Stuur een e-mail van naar Tessa van Beek om je prijs te verzilveren.

Musical Billy Elliot

Laat jij je inspireren door deze vrolijke en meeslepende theaterervaring? De winnaars van 2x2 kaarten voor musical Billy Elliot zijn bekend! Gefeliciteerd:

  • Pascal Enters
  • Corrie Scholten
Wij wensen jullie veel plezier bij de voorstelling! Mocht je niet gewonnen hebben, bestel dan via de website van Billy Elliot alsnog je kaarten, maak gebruik van de prijssoort Billy Dans en ontvang gratis een rang upgrade en programmaboekje.

VIP Verwenarrangement

Via de Facebookpagina van de Huishoudbeurs kon je VIP Verwenarrangementen voor jezelf en 3 vriendinnen winnen. Wat kunnen VIPs verwachten? Lekker genieten van o.a. een uitgebreide lunch, massage, glaasje bubbels en meet & greets met artiesten. Kijk hieronder of je hebt gewonnen! De winnaars zijn:

  • Kim Opstal
  • Loes Pijfers
  • Alicia Coenders
  • Noortje Agterhoek
Wij wensen jullie veel plezier met het gezellige dagje VIP! Wil jij ook VIP zijn, maar heb je helaas niet gewonnen? Lees hier meer over het VIP Verwenarrangement » ​​​​​​

​​