DEELNEMEN AAN HUISHOUDBEURS 2015: 21 FEB T/M 1 MRT 2015Standruimte | Tarieven | Festival Fantastique | Fashionshow | Huishoudbeurs Shopper | Gratis Publiciteit


Standruimte

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan de Huishoudbeurs:
> zelf een stand (laten) ontwerpen en plaatsen
> uniforme standbouw
Als u kiest voor voor uniforme standbouw, dan hoeft u alleen nog aan de aankleding en inrichting van de stand te denken.


Tarieven 2015

  • De m2 prijs: € 179,- per m2
  • Basis uniforme standbouw: € 80,00 per m2
  • Inschrijfkosten (eenmalig): € 495,-
Minimale standafmeting is 16 m2. Voor ideële stichtingen hanteren we een minimum afname van 12 m2.


Voor advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze Sales Managers


Festival Fantastique

Verdient de presentatie van uw merk of product net dat beetje extra? Festival Fantastique biedt de bijzondere setting van een zomers festival en brengt uw merk in contact met maar liefst 250.000 vrouwen.

Verrassend en vernieuwend
Op dit festivalterrein bevindt u zich tussen de bijzondere activaties van andere A-merken. Onze voorwaarde: uw aanwezigheid op het festival is verrassend en vernieuwend, zodat bezoekers kunnen genieten van een bijzondere ervaring en beleving. Het festival biedt u inspiratie voor originele concepten; uiteraard staan we ook open voor uw ideeën. Verder heeft u de mogelijkheid om op Festival Fantastique samples uit te delen.

Vanwege de vele innovaties, die worden getoond en de verrassende activiteiten die plaatsvinden op Festival Fantastique, genereert deze hal veel publiciteit in de media. Maak daar ook gebruik van!

Lees meer over Festival Fantastique


Fashionshow

Op het hoofdpodium op Festival Fantastique vindt drie keer per dag een fashionshow plaats. Op een professionele manier kunt u hier uw nieuwste collectie kleding of nieuwe producten onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Wij produceren de fashionshow van A tot Z voor u.
Wilt u deelnemen aan de fashion show? Neemt u dan contact op met Danielle Meester via d.meester@rai.nl of 020 549 22 66.

Lees meer over deelnemen aan de Fashionshow

Huishoudbeurs Shopper

Iedere editie laten we een nieuwe Huishoudbeurs Shopper ontwerpen, die vol zit met leuke samples. Een gewild item onder de Huishoudbeursbezoekers! Wilt u gegarandeerd groot bereik? Neem dan met uw product deel aan de shopper. De oplage ervan is 55.000 stuks.
Neemt u dan contact op met Jacky Steffens via j.steffens@rai.nl of 020 549 30 10.

Gratis publiciteit

De Huishoudbeurs krijgt veel aandacht in de media. In 2013 genereerde de beurs alleen al in print 2,1 miljoen euro aan gratis publiciteit. Maak daar als exposant gebruik van door ons te informeren over uw nieuwe diensten, producten, services, initiatieven en concepten. Aandacht voorafgaand aan de beurs kan namelijk extra bezoek naar uw stand genereren.
We ondersteunen u er graag bij en bieden verschillende mogelijkheden:
  • Informeer ons over datgene dat u op de beurs gaat doen: uw nieuwe dienst, product, initiatief of concept.
  • Vertel ons welke standactiviteit u heeft tijdens de beurs, bijvoorbeeld een BN-er of artiest. Dit is belangrijke informatie voor journalisten.
  • Twijfelt u of iets extra publiciteit kan opleveren? Vertel het ons, we adviseren u graag.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neemt u dan contact op met Rendy Kee, Marketing Communicatie & PR Manager, T 020 549 12 12, E r.kee@rai.nl


^ Naar Boven