FESTIVAL FANTASTIQUE - DE VERRASSING VAN DE HUISHOUDBEURS!


Bijzondere setting

Verdient de presentatie van uw merk of product net dat beetje extra? Festival Fantastique biedt de bijzondere setting van een zomers festival en brengt u merk in contact met maar liefst 250.000 vrouweke consumenten.

 

 


Verrassend en vernieuwend

Op dit festivalterrein bevindt u zich tussen de bijzondere activaties van andere A-merken. Onze voorwaarde: uw aanwezigheid op het festival moet verrassend en vernieuwend zijn, zodat we de bezoeksters samen een hele serie bijzondere ervaringen kunnen bieden. Het festival biedt u inspiratie voor originele concepten, maar uiteraard staan we ook open voor uw ideeën.

Op Festival Fantastique is het mogelijk samples uit te delen.


 

 

 

Gratis publiciteit

Festival Fantastique is tevens een ideaal PR instrument: het plaatst u direct in het centrum van de aandacht, omdat de meest bijzondere innovaties, presentaties, shows en activiteiten hier te vinden zullen zijn. U lift eenvoudig mee op alle gratis publiciteit rondom de beurs (print in 2011 was 1,7 miljoen euro).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zelfs een gratis activatie-idee op maat? Neemt u dan contact op met Danielle Meester op 020 549 22 66. Zij denkt graag met u mee.

 

 

 

 

 

 

 

^ Naar Boven